Diyarbakır'da patlama! Çok sayıda ambulans sevk edildi

Kocaeli 04.11.2016 - 08:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Diyarbakır'da patlama! Çok sayıda ambulans sevk edildi

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün Bağlar ilçesindeki ek binası yakınlarında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Saldırının bombalı araçla yapıldığı belirtiliyor...

6 KİŞİ YARALANDI Saldırıda İlk belirlemelere göre 6 kişinin yaralandığı patlama nedeniyle çevredeki bazı binalarda hasar oluştu. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslar tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı. Olay yerine AFAD arama kurtarma ile itfaiye ekipleri sevk edilirken, polis helikopterinin de havadan inceleme yaparak olay yerinden görüntü aldığı gözlendi. GEÇİCİ YAYIN YASAĞI Radyo Televizyon Üst Kurulu, Başbakanlığın yazısı ile Diyarbakır Bağlar'daki patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirildiğini bildirdi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün Bağlar ilçesindeki ek binası yakınlarında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, merkez Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 sıralarında şiddetli bir patlama oldu.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün Bağlar ilçesindeki ek binası yakınlarında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Saldırının bombalı araçla yapıldığı belirtiliyor...

6 KİŞİ YARALANDI

Saldırıda İlk belirlemelere göre 6 kişinin yaralandığı patlama nedeniyle çevredeki bazı binalarda hasar oluştu.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslar tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı.

Olay yerine AFAD arama kurtarma ile itfaiye ekipleri sevk edilirken, polis helikopterinin de havadan inceleme yaparak olay yerinden görüntü aldığı gözlendi.

GEÇİCİ YAYIN YASAĞI

Radyo Televizyon Üst Kurulu, Başbakanlığın yazısı ile Diyarbakır Bağlar'daki patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirildiğini bildirdi.


Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün Bağlar ilçesindeki ek binası yakınlarında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 sıralarında şiddetli bir patlama oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.