İbrahim Karaosmanoğlu, 18. oldu

Kocaeli 04.11.2016 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İbrahim Karaosmanoğlu, 18. oldu

ORC Araştırma Şirketi tarafından “Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performansı” anketinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 30 büyükşehir belediye başkanı arasında 18’nci oldu

      ORC Araştırma Şirketi tarafından 3 ayda bir yapılan Yerel Yönetimler Performans Araştırmasının “Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performansı” bölümü 20 Nisan - 2 Haziran 2016 tarihleri arasında yapıldı. Araştırmada farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 22 bin 540 kişi ile CATI – Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi yöntemiyle anket yapıldı. KARAOSMANOĞLU 4’NCÜ OLDU Yapılan ankete göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yüzde 61.8 oy ile birinci olurken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yüzde 59 ile ikinci oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yüzde 57.5 oy alarak üçüncü oldu. Marmara Bölgesi’nde ise birinci İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yüzde 55 oy aldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yüzde 54.2 ile ikinci, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yüzde 52 ile üçüncü sırada yer aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise yüzde 47.6 ile 4’ncü oldu. 30 Büyükşehir Belediye Başkanı performans sıralamasında ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yüzde 47.6 ancak 11’nci sırada kendisine yer buldu.    
ORC Araştırma Şirketi tarafından “Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performansı” anketinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 30 büyükşehir belediye başkanı arasında 18’nci oldu

 

 

 

ORC Araştırma Şirketi tarafından 3 ayda bir yapılan Yerel Yönetimler Performans Araştırmasının “Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performansı” bölümü 20 Nisan - 2 Haziran 2016 tarihleri arasında yapıldı. Araştırmada farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 22 bin 540 kişi ile CATI – Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi yöntemiyle anket yapıldı.

KARAOSMANOĞLU 4’NCÜ OLDU

Yapılan ankete göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yüzde 61.8 oy ile birinci olurken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yüzde 59 ile ikinci oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yüzde 57.5 oy alarak üçüncü oldu. Marmara Bölgesi’nde ise birinci İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yüzde 55 oy aldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yüzde 54.2 ile ikinci, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yüzde 52 ile üçüncü sırada yer aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise yüzde 47.6 ile 4’ncü oldu. 30 Büyükşehir Belediye Başkanı performans sıralamasında ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yüzde 47.6 ancak 11’nci sırada kendisine yer buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.