MAÇ SONA ERDİ!

Spor 12.11.2016 - 08:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MAÇ SONA ERDİ!

Maç bitti 0-1   Dakika 90: Mücadelenin sonuna 4 dakika eklendi.   İŞTE CAFERCAN'IN GOL VURUŞU VE KALECİ MEHMET'İN BAKIŞLARI   Cafercan Aksu, frikikten topu ağlara gönderdi. 1-0 öndeyiz   Dakika 88: GOOOOOLLLLL!!!!!!!   Dakika 85: Orhangazi'de Murat Abuzer'i düşürdü, sarı kart gördü.         Dakika 82: Orhangazispor'da eski bir Darıcalı olan Gökhan Öztürk, yerini Mustafa Güven'e bıraktı.   BURSA'DA NEFESLER TUTULDU! SON 10 DAKİKA   Dakika 74: Sinan'ın ortasında Abuzer'in kafa vuruşu üst ağlarda kaldı.   Dakika 71: DİREK! Orhangazispor gole çok ama çok yaklaştı. Organize gelişen atakta ceza sahası içinde yapılan vuruşta top direkten döndü. Rahat bir nefes aldık       Dakika 68: Darıca G.B son oyuncu değişikliği hakkını kullandı. Rıdvan, Gökhan Solak'ın yerine oyuna girdi.   Dakika 64: Tartışma sonucunda maçın hakemi Okur temsilcimizden Gökhan Solak ve kaleci Gökhan Köstereli'ye, ev sahibi ekipten ise Umut Pusat'a sarı kart verdi.   Dakika 63: SAHA KARIŞTI! Her iki takım futbolcuları birbirine girdi. Maçın hakemi tartışmaları yatıştırmakta güçlük çekiyor.   Dakika 60: Cem Tosun, yerini İhsan Göktaş'a bıraktı.   Dakika 56: Temsilcimiz bu dakikalarda hücumda daha iyi bir görüntü veriyor.   Dakika 53: Darıca'da Cem Tosun sarı kart gördü    Dakika 47: Sinan Turan'in kullandığı serbest vuruşta top kalecinin bacakları arasından geçerek filelerle buluştu. Ancak maçın hakemi çift vuruş sebebiyle topun kaleciye temas etmediği gerekçesiyle golü geçersiz saydı.   Dakika 46: Sarı yeşilli temsilcimiz ikinci yarıya çok iyi başladı. Aziz'in ortasında Abuzer kaleciyi geçemedi     İkinci yarı başladı   İlk yarı bitti 0-0       Dakika 45: İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.       NOT: Her iki takım taraftarları karşılıklı olarak Sakaryaspor ve Maltepespor aleyhine tezahüratlarda bulunuyorlar.       Dakika 32: Savunmanın arkasına atılan topta Abuzer kaleciyle karşı karşıya kaldı ama tartışmalı bir kararla yardımcı hakem 'ofsayt'dedi.       Dakika 30: Uğur Karakoç sakatlığı sebebiyle yerini Murat Can Bölükbaşı'ya bıraktı.             Dakika 29: Cafercan'ın yaklaşık 30 metreden kaleye vuruşu farklı şekilde dışarı gitti.       Dakika 25: Sağ kanattan Uğur'un ortasında boş pozisyonda Abuzer kafayı vurdu, kaleci topu rahatlıkla kontrol etti.       Dakika 24: Orhangazispor maçtaki ilk tehlikeli pozisyonu yakaladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet'in vuruşunu kalecimiz Gökhan son anda kornere gönderdi.       NOT: Yaklaşık 100 Darıca GB taraftarı takımlarına zorlu maçta destek oluyorlar         Dakika 15: Geride kalan dakikalarda her iki kalede de tehlikeli bir pozisyon yaşanmazken, zeminin ağırlığı sebebiyle iki takım futbolcuları zaman zaman zorluklar yaşıyor   Maç başladı                           Deplasmanda Orhangazispor ile çok zorlu bir maça çıkacak olan kupa fatihi temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nde nefesler tutuldu. Saat 13.30'da başlayacak bu kritik karşılaşmanın tüm detaylarını sitemizden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Maç bitti 0-1

 

Dakika 90: Mücadelenin sonuna 4 dakika eklendi.

 

İŞTE CAFERCAN'IN GOL VURUŞU VE KALECİ MEHMET'İN BAKIŞLARI

 

Cafercan Aksu, frikikten topu ağlara gönderdi. 1-0 öndeyiz

 

Dakika 88: GOOOOOLLLLL!!!!!!!

 

Dakika 85: Orhangazi'de Murat Abuzer'i düşürdü, sarı kart gördü.

 

 

 

 

Dakika 82: Orhangazispor'da eski bir Darıcalı olan Gökhan Öztürk, yerini Mustafa Güven'e bıraktı.

 

BURSA'DA NEFESLER TUTULDU! SON 10 DAKİKA

 

Dakika 74: Sinan'ın ortasında Abuzer'in kafa vuruşu üst ağlarda kaldı.

 

Dakika 71: DİREK! Orhangazispor gole çok ama çok yaklaştı. Organize gelişen atakta ceza sahası içinde yapılan vuruşta top direkten döndü. Rahat bir nefes aldık

 

 

 

Dakika 68: Darıca G.B son oyuncu değişikliği hakkını kullandı. Rıdvan, Gökhan Solak'ın yerine oyuna girdi.

 

Dakika 64: Tartışma sonucunda maçın hakemi Okur temsilcimizden Gökhan Solak ve kaleci Gökhan Köstereli'ye, ev sahibi ekipten ise Umut Pusat'a sarı kart verdi.

 

Dakika 63: SAHA KARIŞTI! Her iki takım futbolcuları birbirine girdi. Maçın hakemi tartışmaları yatıştırmakta güçlük çekiyor.

 

Dakika 60: Cem Tosun, yerini İhsan Göktaş'a bıraktı.

 

Dakika 56: Temsilcimiz bu dakikalarda hücumda daha iyi bir görüntü veriyor.

 

Dakika 53: Darıca'da Cem Tosun sarı kart gördü 

 

Dakika 47: Sinan Turan'in kullandığı serbest vuruşta top kalecinin bacakları arasından geçerek filelerle buluştu. Ancak maçın hakemi çift vuruş sebebiyle topun kaleciye temas etmediği gerekçesiyle golü geçersiz saydı.

 

Dakika 46: Sarı yeşilli temsilcimiz ikinci yarıya çok iyi başladı. Aziz'in ortasında Abuzer kaleciyi geçemedi

 

 

İkinci yarı başladı

 

İlk yarı bitti 0-0

 
 
 
Dakika 45: İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.
 
 
 
NOT: Her iki takım taraftarları karşılıklı olarak Sakaryaspor ve Maltepespor aleyhine tezahüratlarda bulunuyorlar.
 
 
 
Dakika 32: Savunmanın arkasına atılan topta Abuzer kaleciyle karşı karşıya kaldı ama tartışmalı bir kararla yardımcı hakem 'ofsayt'dedi.
 
 
 
Dakika 30: Uğur Karakoç sakatlığı sebebiyle yerini Murat Can Bölükbaşı'ya bıraktı.
 
 
 
 
 
 
Dakika 29: Cafercan'ın yaklaşık 30 metreden kaleye vuruşu farklı şekilde dışarı gitti.
 
 
 
Dakika 25: Sağ kanattan Uğur'un ortasında boş pozisyonda Abuzer kafayı vurdu, kaleci topu rahatlıkla kontrol etti.
 
 
 
Dakika 24: Orhangazispor maçtaki ilk tehlikeli pozisyonu yakaladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet'in vuruşunu kalecimiz Gökhan son anda kornere gönderdi.
 
 
 
NOT: Yaklaşık 100 Darıca GB taraftarı takımlarına zorlu maçta destek oluyorlar
 
 
 
 
Dakika 15: Geride kalan dakikalarda her iki kalede de tehlikeli bir pozisyon yaşanmazken, zeminin ağırlığı sebebiyle iki takım futbolcuları zaman zaman zorluklar yaşıyor
 
Maç başladı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deplasmanda Orhangazispor ile çok zorlu bir maça çıkacak olan kupa fatihi temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nde nefesler tutuldu. Saat 13.30'da başlayacak bu kritik karşılaşmanın tüm detaylarını sitemizden canlı olarak takip edebilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.