Gebzeli tüccara nefes kredisi

Gebze 15.11.2016 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzeli tüccara nefes kredisi

Gebze Ticaret Odası tarafından ‘2017 Yılı Ekonomik Beklentileri’ konulu bir panel gerçekleştirildi.

       Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen panelde ünlü ekonomi yorumcusu ve akademisyen Prof. Dr. Emre Alkin de bir sunum gerçekleştirdi.  Panele Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Belediyesi Eski Başkanı Bülent Atasayan, AKP Kocaeli Eski Milletvekili Eyüp Ayar, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, AKP Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut, Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer, İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz katıldı.   ODA TÜRKİYE BİRİNCİSİ Panel öncesi bir konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Ülkesine bölgense ve üyelerine en etkili hizmeti ilke edinen bir oda olarak bugün böyle bir panel gerçekleştiriyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şeitleri anıyorum. Hem ülkemize hem bölgemize katkı değer verme için çalışıyoruz. Oda olarak ilkleri gerçekleştiren bir odayız. A plas oda arasında olup ilk 5 oda arasında olup ülke genelinde de ilk 10’dayız. Eğitimlerde Türkiye birincisiyiz. GTO YENİ BİNASINA GEÇECEK Bölgemize 44 derslikli bir ticaret lisesi kazandırdık. Farklı yerlere 5 adet 112 adet istasyon merkezi kurduk. Dilovası’nda da modern bir halk eğitim merkezi yapacağız. Bölgemizde bulunan OSB’ler ülke ve bölge ekonominse katkı veriyor. Nitelikli eleman sorununu çözmek için GOSB ile bir protokol yaparak 26 bin metrekare kapalı bir alan ve meslek yüksek okulumuzun eksikliğimiz var. Bir meslek yüksek okulu v e kapalı spor salonu da yapacağız. Eğitim olmazsa olmazımızdır. Modern bir hizmet binasına kavuşacağız. Yeni GTO binası için 2 yer var. Bunlardan birini seçerek yeni bir hizmet binası yapacağız. ÜRETİM TOPLUMU OLACAĞIZ Bölgemizde çok önemli kurum ve kuruluşlar var. Bölgemizde tanımı yapılmış 9 OSB var. İkamet edenden fazla çalışan var. Türkiye’de ilçe ismi ile anılan bir Gebze Teknik Üniversitesi var. Ülkemizin gelişmiş ekonomilerde yerini alması için sanayide 4.0 yakalamak zorundayız. Aksi takdirde kaçan trenin arkasından bakmış olacağız. Her firmanın teknolojiye yatırım yapması gerekir. 15 Temmuz’da bir darbe girişimi oldu. Ancak millet buna izin vermedi. Biz bu ülkeye yürekten bağlıyız. Tüketim toplumunda uzaklaşıp üretim toplumu olacağız. Bugünlerde herkesi bir can suya ihtiyacı var. TOBB olarak bir nefes kredisi kullandıracağız.” dedi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in ardından Prof. Dr. Emre Aklin, Türkiye’nin dünya ekonomisinde ki yeri, ticari dalgalanma, ekonomil program ve planlama, inovasyon, ARGE ve ciro arasındaki farklılıklara ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.        
Gebze Ticaret Odası tarafından ‘2017 Yılı Ekonomik Beklentileri’ konulu bir panel gerçekleştirildi.

 

 

 

 Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen panelde ünlü ekonomi yorumcusu ve akademisyen Prof. Dr. Emre Alkin de bir sunum gerçekleştirdi.  Panele Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Belediyesi Eski Başkanı Bülent Atasayan, AKP Kocaeli Eski Milletvekili Eyüp Ayar, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, AKP Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut, Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer, İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz katıldı.

 

ODA TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Panel öncesi bir konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Ülkesine bölgense ve üyelerine en etkili hizmeti ilke edinen bir oda olarak bugün böyle bir panel gerçekleştiriyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şeitleri anıyorum. Hem ülkemize hem bölgemize katkı değer verme için çalışıyoruz. Oda olarak ilkleri gerçekleştiren bir odayız. A plas oda arasında olup ilk 5 oda arasında olup ülke genelinde de ilk 10’dayız. Eğitimlerde Türkiye birincisiyiz.

GTO YENİ BİNASINA GEÇECEK

Bölgemize 44 derslikli bir ticaret lisesi kazandırdık. Farklı yerlere 5 adet 112 adet istasyon merkezi kurduk. Dilovası’nda da modern bir halk eğitim merkezi yapacağız. Bölgemizde bulunan OSB’ler ülke ve bölge ekonominse katkı veriyor. Nitelikli eleman sorununu çözmek için GOSB ile bir protokol yaparak 26 bin metrekare kapalı bir alan ve meslek yüksek okulumuzun eksikliğimiz var. Bir meslek yüksek okulu v e kapalı spor salonu da yapacağız. Eğitim olmazsa olmazımızdır. Modern bir hizmet binasına kavuşacağız. Yeni GTO binası için 2 yer var. Bunlardan birini seçerek yeni bir hizmet binası yapacağız.

ÜRETİM TOPLUMU OLACAĞIZ

Bölgemizde çok önemli kurum ve kuruluşlar var. Bölgemizde tanımı yapılmış 9 OSB var. İkamet edenden fazla çalışan var. Türkiye’de ilçe ismi ile anılan bir Gebze Teknik Üniversitesi var. Ülkemizin gelişmiş ekonomilerde yerini alması için sanayide 4.0 yakalamak zorundayız. Aksi takdirde kaçan trenin arkasından bakmış olacağız. Her firmanın teknolojiye yatırım yapması gerekir. 15 Temmuz’da bir darbe girişimi oldu. Ancak millet buna izin vermedi. Biz bu ülkeye yürekten bağlıyız. Tüketim toplumunda uzaklaşıp üretim toplumu olacağız. Bugünlerde herkesi bir can suya ihtiyacı var. TOBB olarak bir nefes kredisi kullandıracağız.” dedi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in ardından Prof. Dr. Emre Aklin, Türkiye’nin dünya ekonomisinde ki yeri, ticari dalgalanma, ekonomil program ve planlama, inovasyon, ARGE ve ciro arasındaki farklılıklara ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.