GTO ve MTO Kardeş oluyor

Gebze 16.11.2016 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTO ve MTO Kardeş oluyor

Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler ve Medine Ticaret Odası Başkanı Dr. Muhammed Faraj El-Hatravi kardeş oda protokolü imzalamak üzere bir araya gelecek.

Medine Ticaret Odası Başkanı Dr. Muhammed Faraj El-Hatravi, şehre 10 milyon metrekare alan üzerine bir sanayi bölgesi kurulacağını söylerken, bu fırsatı en çok Türk işadamlarının değerlendirmesinden yana olduğunu ifade etti.  El-Hatravi, "Türk sanayicilerini de buraya bekliyoruz.  Özellikle Gebze’nin Türkiye’de ki samayi ve ticarete olan etkisi, ivmesi ve gücü tarafımızdan bilinen bir durumdur. Bu durumu kardeş oda protokolü ile resmiyete döküp bölgemizde ki sanayi hareketliliğin Gebze ve Medine çerçevesinde olmasını tercih ediyoruz.”dedi BİRİNCİ ODA OLMAK KOLAY DEĞİL Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler kardeş oda protokolüne ilişkin yaptığı değerlendirme de, “Türkiye’de oda faaliyetleri açısından ilk sırada olmanın da bir gerekliliği var. Bizler Gebze’nin Kocaeli’nin ve Türkiye’nin sanayi ve ticari ivmesine katkı yapmak adına gerek Avrupa’da gerekse Asya’da süreklilik içinde ilişkileri genişletiyoruz. Bu çerçevede imzalayacağım protokol yüzümüzün sadece Avrupa’da değğil tüm dünyada Gebze ticaretinin yer aldığını ispatlamaktır.”dedi.
Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler ve Medine Ticaret Odası Başkanı Dr. Muhammed Faraj El-Hatravi kardeş oda protokolü imzalamak üzere bir araya gelecek.

Medine Ticaret Odası Başkanı Dr. Muhammed Faraj El-Hatravi, şehre 10 milyon metrekare alan üzerine bir sanayi bölgesi kurulacağını söylerken, bu fırsatı en çok Türk işadamlarının değerlendirmesinden yana olduğunu ifade etti.  El-Hatravi, "Türk sanayicilerini de buraya bekliyoruz.  Özellikle Gebze’nin Türkiye’de ki samayi ve ticarete olan etkisi, ivmesi ve gücü tarafımızdan bilinen bir durumdur. Bu durumu kardeş oda protokolü ile resmiyete döküp bölgemizde ki sanayi hareketliliğin Gebze ve Medine çerçevesinde olmasını tercih ediyoruz.”dedi

BİRİNCİ ODA OLMAK KOLAY DEĞİL

Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler kardeş oda protokolüne ilişkin yaptığı değerlendirme de, “Türkiye’de oda faaliyetleri açısından ilk sırada olmanın da bir gerekliliği var. Bizler Gebze’nin Kocaeli’nin ve Türkiye’nin sanayi ve ticari ivmesine katkı yapmak adına gerek Avrupa’da gerekse Asya’da süreklilik içinde ilişkileri genişletiyoruz. Bu çerçevede imzalayacağım protokol yüzümüzün sadece Avrupa’da değğil tüm dünyada Gebze ticaretinin yer aldığını ispatlamaktır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.