19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bakan Işık: PKK, FETÖ ülkenin bütünlüğüne asla zarar veremeyecek

Kocaeli 19.11.2016 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bakan Işık: PKK, FETÖ ülkenin bütünlüğüne asla zarar veremeyecek

Milli Savunma Bakanı Fikri Işı "İster PKK, ister FETÖ terör örgütü, ister başka terör örgütleri olsun. Bu ülkenin, bu milletin bölünmez bütünlüğüne asla zarar veremeyecekler" dedi.

Dilovası Eynerce Kavşağı'nın açılışında konuşan Bakan Işık Türkiye'nin etrafının adeta bir ateş çemberi olduğunu belirterek, şöyle devam etti: "Suriye, Irak ve bölgemizdeki bazı ülkelerde adeta devlet otoritesi kaybolmuş durumda. Türkiye'ye yönelik oluşturduğu tehditlerle Türkiye mücadele ederken, içeride de terörle amansız mücadele ediyor. Türkiye'nin çıkarlarını, bölgenin huzurunu, esenliğini, geleceğini olumsuz etkileyebilecek her noktada Türkiye alarm durumuna geçiyor. Gerektiğinde müdahalesini yapıyor. Türkiye'nin bu gücü var. Bir yandan da Türkiye içeriden terörle amansızca mücadele ediyor. Ülkemizin, milletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik hiçbir hareket cezasız kalmıyor ve kalmayacak. İster PKK, ister FETÖ terör örgütü olsun, ister başka terör örgütleri olsun bu ülkenin, bu milletin bölünmez bütünlüğüne asla zarar veremeyecekler. Bunun en güzel örneği Dilovası'dır. Burada Kürt kardeşlerimiz, Türk kardeşlerimiz var. Laz kardeşlerimiz, Çerkez kardeşlerimiz var. Burası tam bir huzur ve kardeşlik şehridir. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti olarak bir taraftan terörle amansızca müdahale ederken, diğer taraftan birliğimizi ve kardeşliğimizi güçlendirecek adımları atmaya devam ediyoruz."   
Milli Savunma Bakanı Fikri Işı "İster PKK, ister FETÖ terör örgütü, ister başka terör örgütleri olsun. Bu ülkenin, bu milletin bölünmez bütünlüğüne asla zarar veremeyecekler" dedi.


Dilovası Eynerce Kavşağı'nın açılışında konuşan Bakan Işık Türkiye'nin etrafının adeta bir ateş çemberi olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
"Suriye, Irak ve bölgemizdeki bazı ülkelerde adeta devlet otoritesi kaybolmuş durumda. Türkiye'ye yönelik oluşturduğu tehditlerle Türkiye mücadele ederken, içeride de terörle amansız mücadele ediyor. Türkiye'nin çıkarlarını, bölgenin huzurunu, esenliğini, geleceğini olumsuz etkileyebilecek her noktada Türkiye alarm durumuna geçiyor. Gerektiğinde müdahalesini yapıyor. Türkiye'nin bu gücü var. Bir yandan da Türkiye içeriden terörle amansızca mücadele ediyor. Ülkemizin, milletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik hiçbir hareket cezasız kalmıyor ve kalmayacak. İster PKK, ister FETÖ terör örgütü olsun, ister başka terör örgütleri olsun bu ülkenin, bu milletin bölünmez bütünlüğüne asla zarar veremeyecekler. Bunun en güzel örneği Dilovası'dır. Burada Kürt kardeşlerimiz, Türk kardeşlerimiz var. Laz kardeşlerimiz, Çerkez kardeşlerimiz var. Burası tam bir huzur ve kardeşlik şehridir. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti olarak bir taraftan terörle amansızca müdahale ederken, diğer taraftan birliğimizi ve kardeşliğimizi güçlendirecek adımları atmaya devam ediyoruz." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.