AK GENÇ ÇAYIROVA BAKAN IŞIKLA GÖRÜŞTÜ!

Çayırova 19.11.2016 - 23:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇ ÇAYIROVA BAKAN IŞIKLA GÖRÜŞTÜ!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yürütme kurulu Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'la görüştü. AK Parti Kocaeli il Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli il Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler yürütme kurulu ve diğer ilçelerin İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yürütme kurulları Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'la Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezi'nde görüştü. Dün Bakan Işık'la görüşen AK Gençler, projelerinden bahsetti. "Söz Gençlerde" adli projelerinden bahseden AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, proje hakkındaki detayları ve diğer detayları Bakan Işık'a anlattı. 12 İLÇENİN GENÇ BAŞKANLARINI TOPLADI  Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli'nin 12 İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yürütme kurulları ile Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantı da sırayla söz alan AK Başkanlar ilçeleri hakkında bilgi verirken yaptıkları projelerle ilgili de detaylar verdiler. IŞIK NASİHATLER DE BULUNDU Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezi'nde gerçekleşen programda Bakan Işık, AK gençlere gündeme dair bilgiler verdi. Programda gençlere nasihatlerde bulunan Bakan Işık, onlara tavsiyeler verdi. Milli Savunma Bakanlığı hakkında da bilgiler veren Bakan Işık, yapılan çalışmalar hakkında detaylar verdi. CEYHAN, KAHRAMAN'A TEŞEKKÜR ETTİ AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan programda yaptığı konuşma da, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'a teşekkür etti. Ceyhan, Emre kardeşimize yaptığı programla bizleri Bakanımızla buluşturmasından ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Partimiz kurulduğunda Sayın Bakanımız o zamanlar İl yönetim kurulu üyesi ve Ar-Ge'den sorumlu başkan yardımcısıydı, ben ise kurucu gençlik kolları başkanı olarak vazifemi almıştım. Gençlik kolları siyaseti okulu ve şahsımdada o okulun izleri en güzel şekli ile temeyyüz etmiş durumda. Partimiz kurulduğundan bu yana çok sayıda görevde yerimizi aldık. Gençlik Kollarından gelip İl Başkanı olan 2 kişi var bunlardan biri benim. Bu sadece benim gayretim değil, yol arkadaşlarımızın da gayreti, emeği var.  Siyaset yapan ve bizlere çok şey katan değerli büyüklerime ve yol yürüdüğüm arkadaşlarıma bu anlamda teşekkür ediyorum.." dedi.   

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yürütme kurulu Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'la görüştü. AK Parti Kocaeli il Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli il Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler yürütme kurulu ve diğer ilçelerin İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yürütme kurulları Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'la Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezi'nde görüştü. Dün Bakan Işık'la görüşen AK Gençler, projelerinden bahsetti. "Söz Gençlerde" adli projelerinden bahseden AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, proje hakkındaki detayları ve diğer detayları Bakan Işık'a anlattı.

12 İLÇENİN GENÇ BAŞKANLARINI TOPLADI 

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli'nin 12 İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yürütme kurulları ile Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantı da sırayla söz alan AK Başkanlar ilçeleri hakkında bilgi verirken yaptıkları projelerle ilgili de detaylar verdiler.

IŞIK NASİHATLER DE BULUNDU

Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezi'nde gerçekleşen programda Bakan Işık, AK gençlere gündeme dair bilgiler verdi. Programda gençlere nasihatlerde bulunan Bakan Işık, onlara tavsiyeler verdi. Milli Savunma Bakanlığı hakkında da bilgiler veren Bakan Işık, yapılan çalışmalar hakkında detaylar verdi.

CEYHAN, KAHRAMAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan programda yaptığı konuşma da, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'a teşekkür etti. Ceyhan, Emre kardeşimize yaptığı programla bizleri Bakanımızla buluşturmasından ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Partimiz kurulduğunda Sayın Bakanımız o zamanlar İl yönetim kurulu üyesi ve Ar-Ge'den sorumlu başkan yardımcısıydı, ben ise kurucu gençlik kolları başkanı olarak vazifemi almıştım. Gençlik kolları siyaseti okulu ve şahsımdada o okulun izleri en güzel şekli ile temeyyüz etmiş durumda. Partimiz kurulduğundan bu yana çok sayıda görevde yerimizi aldık. Gençlik Kollarından gelip İl Başkanı olan 2 kişi var bunlardan biri benim. Bu sadece benim gayretim değil, yol arkadaşlarımızın da gayreti, emeği var.  Siyaset yapan ve bizlere çok şey katan değerli büyüklerime ve yol yürüdüğüm arkadaşlarıma bu anlamda teşekkür ediyorum.." dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.