19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE ŞEHİDİNE AĞLIYOR!

Gebze 20.11.2016 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE ŞEHİDİNE AĞLIYOR!

        Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli olan Gebzeli Topçu Er Oğuzhan Demir, DEAŞ militanları tarafından düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanmış, kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde şehit olmuştu. Acı haber aileyi yasa boğarken, şehidimiz için sabah saatlerinde Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törenin ardından şehidimizin cenazesi hava yoluyla Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirildi. İkindi namazını müteakip Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii'nde yapılacak cenaze merasimi için emniyet geniş güvenlik önlemi aldı. Şehidimizin cenazesi için caminin çevresi dolmaya başladı. Polis cenaze merasimine gelen vatandaşları, kontrol noktalarında arayarak Çoban Mustafa Paşa Camii’ne alıyor.   20 yaşında şehit düşen Oğuzhan Demir...   Şehit Oğuzhan Demir’in cenazesine başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakan Binali Yıldırım ve TBMM ile bakanlar başsağlığı çelengi gönderdi.   NAAŞI CAMİYE GETİRİLDİ Şehidimizin cenazesi Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii'ne getirildi. Askerlerin omuzları üzerinde gcamiye getirilen şehdimiz içn gözyaşları adeta sel oldu. Yasta olan Demir ailesi, güçlükle ayakta duruyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, camiye ilk gelen isimlerden oldu. Karaosmanoğlu, şehidimizin babasını teselli etmeye çalıştı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de cenazeye katılan isimler arasında.   Şehidimizin babası, acısına rağmen dik durmaya çalıştı. Yaşadığı keder her halinden belliydi. TABUTA SARILIP AĞLADILAR Şehidimizin annesi, babası ve kız kardeşi, camiye getirilen naaşa sarıılıp ağladı. Şehidimizin babası, oğlunun çerçeveli fotoğrafını öptü. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze merasiminde ailenin feryatları yürekleri dağladı. Cenazeye; AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, CHP milletvekili Tahsin Tarhan, CHP eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan da katıldı.   Şehidimizin babası, oğlunun fotoğrafını öptü, annesi de tabuta sarıldı...   Suriye’de DAEŞ tarafından Türk askerine yönelik yapılan saldırıda şehit düşen Topçu Er Oğuzhan Demir’in cenazesi, Gaziantep’ten Gebze'ye getirildi. Gebze Mustafa Paşa Camii'nde ikindi namazına mütaakiben kaldırılacak olan cenaze töreni için Gebze halkı şehidimizin ailesini yalnız bırakmayarak yerini aldı.      

 

 

 

 

Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli olan Gebzeli Topçu Er Oğuzhan Demir, DEAŞ militanları tarafından düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanmış, kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde şehit olmuştu. Acı haber aileyi yasa boğarken, şehidimiz için sabah saatlerinde Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törenin ardından şehidimizin cenazesi hava yoluyla Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirildi. İkindi namazını müteakip Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii'nde yapılacak cenaze merasimi için emniyet geniş güvenlik önlemi aldı. Şehidimizin cenazesi için caminin çevresi dolmaya başladı. Polis cenaze merasimine gelen vatandaşları, kontrol noktalarında arayarak Çoban Mustafa Paşa Camii’ne alıyor.

 


20 yaşında şehit düşen Oğuzhan Demir...

 


Şehit Oğuzhan Demir’in cenazesine başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakan Binali Yıldırım ve TBMM ile bakanlar başsağlığı çelengi gönderdi.

 

NAAŞI CAMİYE GETİRİLDİ

Şehidimizin cenazesi Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii'ne getirildi. Askerlerin omuzları üzerinde gcamiye getirilen şehdimiz içn gözyaşları adeta sel oldu. Yasta olan Demir ailesi, güçlükle ayakta duruyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, camiye ilk gelen isimlerden oldu. Karaosmanoğlu, şehidimizin babasını teselli etmeye çalıştı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de cenazeye katılan isimler arasında.

 


Şehidimizin babası, acısına rağmen dik durmaya çalıştı. Yaşadığı keder her halinden belliydi.

TABUTA SARILIP AĞLADILAR

Şehidimizin annesi, babası ve kız kardeşi, camiye getirilen naaşa sarıılıp ağladı. Şehidimizin babası, oğlunun çerçeveli fotoğrafını öptü. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze merasiminde ailenin feryatları yürekleri dağladı. Cenazeye; AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, CHP milletvekili Tahsin Tarhan, CHP eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan da katıldı.

 


Şehidimizin babası, oğlunun fotoğrafını öptü, annesi de tabuta sarıldı...

 

Suriye’de DAEŞ tarafından Türk askerine yönelik yapılan saldırıda şehit düşen Topçu Er Oğuzhan Demir’in cenazesi, Gaziantep’ten Gebze'ye getirildi. Gebze Mustafa Paşa Camii'nde ikindi namazına mütaakiben kaldırılacak olan cenaze töreni için Gebze halkı şehidimizin ailesini yalnız bırakmayarak yerini aldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.