Meteoroloji'den sevindiren haber!

Kocaeli 22.11.2016 - 08:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Meteoroloji'den sevindiren haber!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün 5 günlük raporuna göre, bölgemizde bu hafta boyunca yağış beklenmiyor. İlimizde bugün ve yarın sis bekleniyor. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri de hava parçalı bulutlu geçecek.   SICAKLIK NORMAL Meteorolojinin raporuna göre, bölgemizde bu hafta boyunca gündüz en yüksek sıcaklıkların 14-16 derece, gece en düşük sıcaklıkların 6-7 derece olması bekleniyor. Rüzgarlar genellikle kuzeydoğudan esecek.  

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün 5 günlük raporuna göre, bölgemizde bu hafta boyunca yağış beklenmiyor.
İlimizde bugün ve yarın sis bekleniyor. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri de hava parçalı bulutlu geçecek.
 

SICAKLIK NORMAL
Meteorolojinin raporuna göre, bölgemizde bu hafta boyunca gündüz en yüksek sıcaklıkların 14-16 derece, gece en düşük sıcaklıkların 6-7 derece olması bekleniyor. Rüzgarlar genellikle kuzeydoğudan esecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.