Gebze'de Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlandı!

Gebze 22.11.2016 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlandı!

Gebze Yahya Kemal Bayatlı İlkokulu’nda Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Gebze’de Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Yahya Kemal Bayatlı İlkokulunda düzenlenen etkinlikte konuşan Okul Müdürü Tufan Arslan, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutladı. "Bu dünyayı, bu memleketi ve bu vatanı, daha yaşanabilir hale getirecek olanlar çocuklardır." diyen Arslan, "Kendi haklarınızı sonuna kadar savunun, bizler hep yanınızda olacağız." ifadesini kullandı. 500 BALONU GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR Etkinlikte, çocuklar ellerindeki pankartlarda çocuk sağlığı, eğitimde eşitlik ve küçük yaşta çocuk işçi hakları gibi iyi niyetlerden oluşan yazılarla haklarını dile getirdi. Daha sonra öğrencilere dağıtılan 500 uçan balon, çocukların iyi temennileriyle gökyüzüne bırakıldı. Gökyüzünü kaplayan uçan balonlar renkli görüntüler sergiledi.
Gebze Yahya Kemal Bayatlı İlkokulu’nda Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Gebze’de Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Yahya Kemal Bayatlı İlkokulunda düzenlenen etkinlikte konuşan Okul Müdürü Tufan Arslan, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutladı. "Bu dünyayı, bu memleketi ve bu vatanı, daha yaşanabilir hale getirecek olanlar çocuklardır." diyen Arslan, "Kendi haklarınızı sonuna kadar savunun, bizler hep yanınızda olacağız." ifadesini kullandı.


500 BALONU GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Etkinlikte, çocuklar ellerindeki pankartlarda çocuk sağlığı, eğitimde eşitlik ve küçük yaşta çocuk işçi hakları gibi iyi niyetlerden oluşan yazılarla haklarını dile getirdi. Daha sonra öğrencilere dağıtılan 500 uçan balon, çocukların iyi temennileriyle gökyüzüne bırakıldı. Gökyüzünü kaplayan uçan balonlar renkli görüntüler sergiledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.