TEOG ortak sınavları sona erdi, şimdi gözler sonuçlarda

24.11.2016 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TEOG ortak sınavları sona erdi, şimdi gözler sonuçlarda

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem TEOG ortak sınavları sona erdi. Soru ve cevaplar videolu olarak eba.gov.tr adresinde yayınlanacak. Sonuçlar ise ocak ayında açıklanacak.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen birinci dönem ortak sınavlarının oturumları bitti. Birinci gün oturumunda adaylara sırasıyla Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi soruları yöneltildi. Ortak sınavlarda her ders için çoktan seçmeli 20 soru soruldu ve öğrencilere A, B, C ve D kitapçığı olmak üzere dört kitapçık verildi. Adaylara her ders için 40 dakika süre tanındı. Bugünkü ikinci gün oturumda öğrenciler, fen bilimleri, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınavlara girdi.      MAZERET SINAVLARI 17-18 ARALIK'TA Bilgisayar özelliği bulunan her türlü cihaz ve saat fonksiyonu dışında özellikleri bulunan saatler ile sözlük, hesap cetveli, hesap makinesi, çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz veya radyo gibi iletişim araçları sınava sokulmadı. Öğrenciler, 17-18 Aralık'ta mazeret sınavlarına girecek. Sınav sonuçları ise ocakta açıklanacak.  
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem TEOG ortak sınavları sona erdi. Soru ve cevaplar videolu olarak eba.gov.tr adresinde yayınlanacak. Sonuçlar ise ocak ayında açıklanacak.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen birinci dönem ortak sınavlarının oturumları bitti. Birinci gün oturumunda adaylara sırasıyla Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi soruları yöneltildi. Ortak sınavlarda her ders için çoktan seçmeli 20 soru soruldu ve öğrencilere A, B, C ve D kitapçığı olmak üzere dört kitapçık verildi. Adaylara her ders için 40 dakika süre tanındı. Bugünkü ikinci gün oturumda öğrenciler, fen bilimleri, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınavlara girdi.
 
 
 MAZERET SINAVLARI 17-18 ARALIK'TA Bilgisayar özelliği bulunan her türlü cihaz ve saat fonksiyonu dışında özellikleri bulunan saatler ile sözlük, hesap cetveli, hesap makinesi, çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz veya radyo gibi iletişim araçları sınava sokulmadı. Öğrenciler, 17-18 Aralık'ta mazeret sınavlarına girecek. Sınav sonuçları ise ocakta açıklanacak.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.