KAZADA YARALANAN İKİ KADIN KAÇTI

Kocaeli 26.11.2016 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAZADA YARALANAN İKİ KADIN KAÇTI

TEM Otoyolu’nda meydana gelen kazada yaralanan iki kadın kayıplara karıştı

TEM Otoyolu Hereke mevkiinde meydana gelen kazada üç kişi yaralandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre kaza şu şekilde meydana geldi; Sakarya istikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan 54 E 4378 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, aynı istikamette giden Selamet Timur’un kullandığı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç da devrildi.   Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Selamet Timur, ambulansla hastaneye kaldırıldı.   ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 54 plakalı otomobilin içerisinde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen iki bayan ile minibüs sürücüsü Selamet Timur, hastaneye kaldırılmak üzere ambulanslara alındı. Kaza nedeniyle İstanbul istikametinde ise uzun kuyruklar oluştu. Araçların yol kenarına çekilmesiyle birlikte trafik kontrollü olarak verildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.   Meydana gelen kazanın ardından otoban İstanbul istikametine uçun araç kuyrukları oluştu.   KAYIPLARA KARIŞTILAR Kazanın ardından ise akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Alınan bilgilere göre; Hastaneye kaldırılmak için ambulansa alınan 54 plakalı aracın içerisinde bulunan ve anne ile kız olduğu öne sürülen iki kadın, olay yerinden yaklaşık 500 metre sonra sağlık görevlilerine tedavi istemediklerini söyledi. Sağlık ekipleri, yaralıları indirmek istemese de tedaviyi kabul etmedikleri için iki kadını otobanda indirmek zorunda kaldı. İki kadının ambulanstan inip sırra kadem bastığını öğrenen polis ekipleri ise durumdan şüplehendi. Polis ekipleri şimdi kazaya karışan ancak ambulanstan inerek kaçan iki kadını yakalamak için soruşturma başlattı.    
TEM Otoyolu’nda meydana gelen kazada yaralanan iki kadın kayıplara karıştı

TEM Otoyolu Hereke mevkiinde meydana gelen kazada üç kişi yaralandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre kaza şu şekilde meydana geldi; Sakarya istikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan 54 E 4378 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, aynı istikamette giden Selamet Timur’un kullandığı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç da devrildi.

 

Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Selamet Timur, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 54 plakalı otomobilin içerisinde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen iki bayan ile minibüs sürücüsü Selamet Timur, hastaneye kaldırılmak üzere ambulanslara alındı. Kaza nedeniyle İstanbul istikametinde ise uzun kuyruklar oluştu. Araçların yol kenarına çekilmesiyle birlikte trafik kontrollü olarak verildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Meydana gelen kazanın ardından otoban İstanbul istikametine uçun araç kuyrukları oluştu.

 

KAYIPLARA KARIŞTILAR

Kazanın ardından ise akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Alınan bilgilere göre; Hastaneye kaldırılmak için ambulansa alınan 54 plakalı aracın içerisinde bulunan ve anne ile kız olduğu öne sürülen iki kadın, olay yerinden yaklaşık 500 metre sonra sağlık görevlilerine tedavi istemediklerini söyledi. Sağlık ekipleri, yaralıları indirmek istemese de tedaviyi kabul etmedikleri için iki kadını otobanda indirmek zorunda kaldı. İki kadının ambulanstan inip sırra kadem bastığını öğrenen polis ekipleri ise durumdan şüplehendi. Polis ekipleri şimdi kazaya karışan ancak ambulanstan inerek kaçan iki kadını yakalamak için soruşturma başlattı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.