Stres gençleri erken yaşlandırıyor .

26.11.2016 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Stres gençleri erken yaşlandırıyor .

Her hastalık stres ve üzüntüyle geliyor. Özellikle gençleri uyaran uzmanlar, ileri yaş hastalıklarının stres yaşayan gençlerde daha çok görülmeye başladığını belirtiyor. Varis, kireçlenme ve hemoroide yakalanma yaşının 20'lere kadar indiğini söyleyen uzmanlar, şöyle konuşuyor: "Varisli damarlar ve hemoroit daha çok orta yaş üstü insanları tehdit ederken, artık gençleri de vurmaya başladı. Aşırı stres ve hareketsizlik de 16-25 yaş arası gençlerde kireçlenmelere yol açar oldu. Daha çok diz bölgesinde ağrı şikayetiyle doktora giden gençler gelecek hayatlarında büyük sağlık sorunları yaşayacak. Bu yüzden stresle mücadeleyi öğrenmeleri şart.".

Stres gençleri erken yaşlandırıyor

Her hastalık  ve üzüntüyle geliyor. Özellikle i uyaran uzmanlar, ileri yaş hastalıklarının stres yaşayan gençlerde daha çok görülmeye başladığını belirtiyor. Varis, kireçlenme ve hemoroide yakalanma yaşının 20'lere kadar indiğini söyleyen uzmanlar, şöyle konuşuyor: "Varisli damarlar ve hemoroit daha çok orta yaş üstü insanları tehdit ederken, artık gençleri de vurmaya başladı. Aşırı stres ve hareketsizlik de 16-25 yaş arası gençlerde kireçlenmelere yol açar oldu. Daha çok diz bölgesinde ağrı şikayetiyle doktora giden gençler gelecek hayatlarında büyük sağlık sorunları yaşayacak. Bu yüzden stresle mücadeleyi öğrenmeleri şart.".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.