GEBZE FATİH MTAL'DEN KARDEŞ OKULLARA ZİYARET

Gebze 28.11.2016 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE FATİH MTAL'DEN KARDEŞ OKULLARA ZİYARET

Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kardeş okul olarak belirlediği Dilovası Hasan Ali Yücel İlkokuluna yıl boyunca sürecek olan "Kardeş Okul Faaliyetleri" kapsamında  ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kardeş okul olarak belirlediği okullar kapsamında  ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Ziyareti okul müdürü Azmi Tunç ve edebiyat öğretmeni Çağlar İhsan Özbek eşliğinde 12 Muhasebe C sınıfı öğrencileri gerçekleştirdi.   AMAÇ ÖĞRENCİLERE YARDIMLAŞMA BİLİNCİNİ OLUŞTURMAK Öğrencilerde yardımlaşma bilincini oluşturmak,  farklı kültürlerde yetişmiş insanlara karşı duyarlılıklarını artırmak, sosyal proje bilinci oluşturmak amacı ile yapılan ziyarette kardeş okullarındaki 2. Sınıfta öğrenim gören öğrenciler ile tanışan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 2/B sınıfında yer alan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Sınıf içerisinde hikaye okuma, boya yapma gibi etkinlikler öğrenciler tarafından birlikte yapıldıktan sonra okul bahçesinde 2. sınıf öğrencileri ile liseli öğrenciler çeşitli oyunlar oynadı. Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri küçük çocuklarla oyun oynamanın, onları ders çalıştırmanın ve onlara hediyeler vererek mutlu olmalarını görmelerinin tarif edilemez bir mutluluk oluşturduğunu dile getirdi. Eğlenceli ve güzel zaman geçiren öğrenciler ziyaretin sonunda ise ayrılmakta zorlandı. PROJELERİNİN İLK AYAĞI ZİYARETLE BAŞLADI Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Azmi Tunç, projelerinin ilk ayağı olan bu ziyarette, ilkokul öğrencilerine lisede eğitim gören büyüklerinden örnek alacakları rol modeller görmelerini sağlamayı, Lise öğrencileri için ise yardımlaşma ve küçük öğrencilere destek vererek, sevgi ve yardımlaşma tabanlı sosyal beceriler kazandırmayı amaçladıklarını aktardı. Projeyi geliştirme ve yerine getirmede çok istekli davranan Öğretmen ve öğrencilere, Dilovası Hasan Ali Yücel İlkokulu müdürü Cüneyt Dağ ve öğretmenlerine teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kardeş okul olarak belirlediği Dilovası Hasan Ali Yücel İlkokuluna yıl boyunca sürecek olan "Kardeş Okul Faaliyetleri" kapsamında  ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kardeş okul olarak belirlediği okullar kapsamında  ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Ziyareti okul müdürü Azmi Tunç ve edebiyat öğretmeni Çağlar İhsan Özbek eşliğinde 12 Muhasebe C sınıfı öğrencileri gerçekleştirdi.  

AMAÇ ÖĞRENCİLERE YARDIMLAŞMA BİLİNCİNİ OLUŞTURMAK

Öğrencilerde yardımlaşma bilincini oluşturmak,  farklı kültürlerde yetişmiş insanlara karşı duyarlılıklarını artırmak, sosyal proje bilinci oluşturmak amacı ile yapılan ziyarette kardeş okullarındaki 2. Sınıfta öğrenim gören öğrenciler ile tanışan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 2/B sınıfında yer alan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Sınıf içerisinde hikaye okuma, boya yapma gibi etkinlikler öğrenciler tarafından birlikte yapıldıktan sonra okul bahçesinde 2. sınıf öğrencileri ile liseli öğrenciler çeşitli oyunlar oynadı. Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri küçük çocuklarla oyun oynamanın, onları ders çalıştırmanın ve onlara hediyeler vererek mutlu olmalarını görmelerinin tarif edilemez bir mutluluk oluşturduğunu dile getirdi. Eğlenceli ve güzel zaman geçiren öğrenciler ziyaretin sonunda ise ayrılmakta zorlandı.

PROJELERİNİN İLK AYAĞI ZİYARETLE BAŞLADI

Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Azmi Tunç, projelerinin ilk ayağı olan bu ziyarette, ilkokul öğrencilerine lisede eğitim gören büyüklerinden örnek alacakları rol modeller görmelerini sağlamayı, Lise öğrencileri için ise yardımlaşma ve küçük öğrencilere destek vererek, sevgi ve yardımlaşma tabanlı sosyal beceriler kazandırmayı amaçladıklarını aktardı. Projeyi geliştirme ve yerine getirmede çok istekli davranan Öğretmen ve öğrencilere, Dilovası Hasan Ali Yücel İlkokulu müdürü Cüneyt Dağ ve öğretmenlerine teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.