Duran Ailesi'nde yas var!

Gebze 28.11.2016 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Duran Ailesi'nde yas var!

Darıca ve Gebze Eski belediye Başkan Yardımcısı Vahdettin Duran'ın annesi Hatice Duran vefat etti.

İbrahim Pehlivan'ın Darıca ve Gebze Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde kendisine belediye başkan yardımcısı olarak görev yapan Vahdettin Duran annesini kaybetti.Merhume Hatice Duran yarın öğle namazına Mütakip Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Merkez Cami'nde kılınacak cenaze namazı ile toprağa verilecek. Hedef Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.
Darıca ve Gebze Eski belediye Başkan Yardımcısı Vahdettin Duran'ın annesi Hatice Duran vefat etti.

İbrahim Pehlivan'ın Darıca ve Gebze Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde kendisine belediye başkan yardımcısı olarak görev yapan Vahdettin Duran annesini kaybetti.Merhume Hatice Duran yarın öğle namazına Mütakip Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Merkez Cami'nde kılınacak cenaze namazı ile toprağa verilecek.

Hedef Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.