Yılbaşı Piyangosu bu sabah piyasada

29.11.2016 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yılbaşı Piyangosu bu sabah piyasada

Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi 60 milyon TL olan yılbaşı piyangosu, bugünden itibaren bütün ülkede satışa çıkartılıyor.

KOCAELİ BİLETİ YOK Türkiye’de Milli Piyango biletinin en çok satıldığı, Milli Piyango oyunlarının en çok oynandığı kentlerden biri olmasına rağmen, 17 Ağustos 1999’dan buyana ilimizde Milli Piyango şubesi bulunmuyor. Bu nedenle seyyar ve sabit bayiler bu yıl da yılbaşı biletlerini İstanbul ve Sakarya şubelerinden alıp, satacaklar. İzmit’te Milli Piyango Şubesi’nin bulunmaması özellikle bayiler için büyük sıkıntı. Bugün satışa çıkacak biletler 60-30-15 TL’den satılacak.  
Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi 60 milyon TL olan yılbaşı piyangosu, bugünden itibaren bütün ülkede satışa çıkartılıyor.


KOCAELİ BİLETİ YOK
Türkiye’de Milli Piyango biletinin en çok satıldığı, Milli Piyango oyunlarının en çok oynandığı kentlerden biri olmasına rağmen, 17 Ağustos 1999’dan buyana ilimizde Milli Piyango şubesi bulunmuyor. Bu nedenle seyyar ve sabit bayiler bu yıl da yılbaşı biletlerini İstanbul ve Sakarya şubelerinden alıp, satacaklar. İzmit’te Milli Piyango Şubesi’nin bulunmaması özellikle bayiler için büyük sıkıntı. Bugün satışa çıkacak biletler 60-30-15 TL’den satılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.