DARICA SİNOPLULAR DERNEĞİ AÇILDI!

Darıca 29.11.2016 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA SİNOPLULAR DERNEĞİ AÇILDI!

Darıca Sinoplular Derneği açıldı. Açılış önceki gün Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcıları İsmail Ramazanoğlu, Ufuk Acay, Gürhan Türk, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve dernek yönetiminin katılımıyla gerçekleşti. Açılışta konuşan Dernek Başkanı Cemal Tan, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz derneğimize katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Dernek merkezimizin oluşumunda bizlere destek olan Sinoplu iş adamlarımıza, yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Darıca Sinoplular Derneği açıldı. Açılış önceki gün Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcıları İsmail Ramazanoğlu, Ufuk Acay, Gürhan Türk, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve dernek yönetiminin katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşan Dernek Başkanı Cemal Tan, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz derneğimize katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Dernek merkezimizin oluşumunda bizlere destek olan Sinoplu iş adamlarımıza, yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.