Yaman ve Soba Gebze'yi arşınladı!

Gebze 30.11.2016 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yaman ve Soba Gebze'yi arşınladı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’dan ziyaret turu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, bu haftaki programlarına Gebze’de devam etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, bu haftaki programlarına Gebze’de devam etti. Yaman’a bölgemizdeki ziyaretlerinde AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, meclis üyeleri ve İlçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Yaman ve Soba hiç üşenmeden Gebze’de birçok mahalleyi gezip hasta ziyaretleri gerçekleştirdi. ŞEHİD AİLESİNİ DE UNUTMADI AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Fırat Kalkanı Operasyonu'nda Şehid olan Oğuzhan Demir’in ailesine de bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette baba Satılmış Demir’le görüşen ve dinmeyen acısına ortak olmaya çalışan Yaman “Rabbim vatanı ve milleti için canlarını feda eden tüm Şehid'lerimize rahmetiyle muamele eylesin.” Dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’dan ziyaret turu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, bu haftaki programlarına Gebze’de devam etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, bu haftaki programlarına Gebze’de devam etti. Yaman’a bölgemizdeki ziyaretlerinde AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, meclis üyeleri ve İlçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Yaman ve Soba hiç üşenmeden Gebze’de birçok mahalleyi gezip hasta ziyaretleri gerçekleştirdi.

ŞEHİD AİLESİNİ DE UNUTMADI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Fırat Kalkanı Operasyonu'nda Şehid olan Oğuzhan Demir’in ailesine de bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette baba Satılmış Demir’le görüşen ve dinmeyen acısına ortak olmaya çalışan Yaman “Rabbim vatanı ve milleti için canlarını feda eden tüm Şehid'lerimize rahmetiyle muamele eylesin.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.