CHP’Lİ KAPLAN OĞLUNU EVLENDİRDİ

Gebze 04.12.2016 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP’Lİ KAPLAN OĞLUNU EVLENDİRDİ

CHP Kocaeli eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan’ın oğlu Onur ile Buse dünya evine girdiler. Kaplan ve Kırkağaçlı ailelerinin Gebze’deki bir otelde gerçekleştirilen nikah törenine AKP, CHP ve protokol dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Nikaha katılanlar arasında Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AKP Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, CHP Kocaeli milletvekilleri Fatma Hürriyet Kaplan, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze belediye başkanı Adnan Köşker, Dilovası belediye başkanı Ali Toltar, GTO Başkanı Nail Çiler ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi yer aldı. Nikahı Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Mehmet Hilal Kaplan’dan milletvekilliği dönemindeki çalışmalarından övgü ile bahsetti. Gençlerin evlilik cüzdanını ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba verdi. 

CHP Kocaeli eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan’ın oğlu Onur ile Buse dünya evine girdiler. Kaplan ve Kırkağaçlı ailelerinin Gebze’deki bir otelde gerçekleştirilen nikah törenine AKP, CHP ve protokol dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Nikaha katılanlar arasında Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AKP Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, CHP Kocaeli milletvekilleri Fatma Hürriyet Kaplan, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze belediye başkanı Adnan Köşker, Dilovası belediye başkanı Ali Toltar, GTO Başkanı Nail Çiler ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi yer aldı.

Nikahı Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Mehmet Hilal Kaplan’dan milletvekilliği dönemindeki çalışmalarından övgü ile bahsetti.

Gençlerin evlilik cüzdanını ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.