IŞIK ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Gebze 05.12.2016 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

IŞIK ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, hafta sonu Gebze’de temalarda bulundu.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, hafta sonu Gebze’de temalarda bulundu. Gebze’de bir dizi program gerçekleştiren Bakan Işık’ın en anlamlı ziyareti Şehit Aileleri’ne oldu. Geçtiğimiz haftalarda Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Oğuzhan Demir’in ailesini ziyarete giden Bakan Işık, taziyede bulundu. Şehit Oğuzhan Demir’in Gebze’de kılınan cenaze namazında da acılı aileyi yalnız bırakmayan Bakan Işık, Gebze’ye yaptığı ilk programda da Şehit Ailesi’ni ziyarete gitti. ÖNCE DEMİR SONRA ÖZBEK AİLESİNE GİTTİ Diyarbakır’da terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu şehit olan Ali Polat Özbek’in Barış Mahallesindeki evine giderek baş sağlığı dileklerini ileten Bakan Işık, Şehit Aileleri’ne her daim yanlarında olduklarını bildirdi. Bakan Işık’a ziyaretlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, AK Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da eşlik etti.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, hafta sonu Gebze’de temalarda bulundu.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, hafta sonu Gebze’de temalarda bulundu. Gebze’de bir dizi program gerçekleştiren Bakan Işık’ın en anlamlı ziyareti Şehit Aileleri’ne oldu. Geçtiğimiz haftalarda Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Oğuzhan Demir’in ailesini ziyarete giden Bakan Işık, taziyede bulundu. Şehit Oğuzhan Demir’in Gebze’de kılınan cenaze namazında da acılı aileyi yalnız bırakmayan Bakan Işık, Gebze’ye yaptığı ilk programda da Şehit Ailesi’ni ziyarete gitti.

ÖNCE DEMİR SONRA ÖZBEK AİLESİNE GİTTİ

Diyarbakır’da terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu şehit olan Ali Polat Özbek’in Barış Mahallesindeki evine giderek baş sağlığı dileklerini ileten Bakan Işık, Şehit Aileleri’ne her daim yanlarında olduklarını bildirdi. Bakan Işık’a ziyaretlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, AK Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.