15 Temmuz şehitlerine vefa

Gebze 05.12.2016 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

15 Temmuz şehitlerine vefa

Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul bahçelerine açtıkları meyve standında 15 Temmuz darbe girişiminde mağdurları şehit yakınları ve yetim kardeşleri için örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte kurdukları stantlarda hazırladıkları meyve tabaklarını ve çeşitli meyvelerin yanı sıra kendi el emeği çalışmalarını da sergileyerek satışa sundu. Üç gün süren ve öğrencilerin görev aldığı Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Habip Yıldız ve Nejla Fırat  tarafından koordine edilen etkinlik boyunca öğrenciler, 15 Temmuz darbe girişiminde mağdur olanlar ve şehit yakınları yararına başlatılan kampanyaya destek verdiler. Her Sınıfın Yetim Kardeşi var  Aynı zamanda,  Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi var projesi ile, kardeşliklerin üstlendikleri yetimlerle dayanışma için destek topladılar. Öğrenciler, elde ettikleri gelirin bir miktarını 15 Temmuz şehitleri ve mağdurlarına ulaştırılmak üzere kampanya hesabına gönderirken, geri kalan kısmını ise okul olarak destekledikleri yetim kardeşlerine ulaştırmak üzere İHH’ya teslim ettiler. Öğretmenleri, öğrencilerin yaptığı çalışma ile hem darbe girişimine karşı canlarını veren 15 Temmuz şehitlerimizin anılmasından, gençlerin demokrasiyi koruyanlara gösterdiği vefadan hem de yetimler ile dayanışma sergileyen öğrencilerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul bahçelerine açtıkları meyve standında 15 Temmuz darbe girişiminde mağdurları şehit yakınları ve yetim kardeşleri için örnek bir çalışma gerçekleştirdi.

Öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte kurdukları stantlarda hazırladıkları meyve tabaklarını ve çeşitli meyvelerin yanı sıra kendi el emeği çalışmalarını da sergileyerek satışa sundu. Üç gün süren ve öğrencilerin görev aldığı Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Habip Yıldız ve Nejla Fırat  tarafından koordine edilen etkinlik boyunca öğrenciler, 15 Temmuz darbe girişiminde mağdur olanlar ve şehit yakınları yararına başlatılan kampanyaya destek verdiler.

Her Sınıfın Yetim Kardeşi var 

Aynı zamanda,  Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi var projesi ile, kardeşliklerin üstlendikleri yetimlerle dayanışma için destek topladılar. Öğrenciler, elde ettikleri gelirin bir miktarını 15 Temmuz şehitleri ve mağdurlarına ulaştırılmak üzere kampanya hesabına gönderirken, geri kalan kısmını ise okul olarak destekledikleri yetim kardeşlerine ulaştırmak üzere İHH’ya teslim ettiler.

Öğretmenleri, öğrencilerin yaptığı çalışma ile hem darbe girişimine karşı canlarını veren 15 Temmuz şehitlerimizin anılmasından, gençlerin demokrasiyi koruyanlara gösterdiği vefadan hem de yetimler ile dayanışma sergileyen öğrencilerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.