Galatasaray Hükmen Yenik Sayıldı

Spor 06.12.2016 - 20:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Galatasaray Hükmen Yenik Sayıldı

G.Saray Takımı, 2 Yaş Grubunda Aynı Oyuncuyu Oynattı, Hükmen Yenik Sayıldı

Galatasaray altyapısında skandallar bitmiyor... Sarı-Kırmızılılar'ın U19 takımı Gölcükspor maçında hükmen yenik ilan edildi. AYNI OYUNCULARI OYNATINCA... Karara gerekçe olarak ise U19 Bölgesel Gelişim Ligi'nde oynananan Gölcükspor - Galatasaray mücadelesinde Ogün Çalışkan ve Ferhan Evren'in aynı hafta içinde başka yaş kategorisi maçında da oynatılması gösterildi. İki oyuncuya 2'şer maç, Galatasaray Teknik Sorumlusu Taner Alpak da 15 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı. DAHA ÖNCE DE ŞOFÖRÜ İDARECİ SIFATIYLA MAÇA ÇIKARMIŞLARDI Üstelik bu skandal Galatasaray'da ilk niteliği de taşımıyor. Geçtiğimiz Eylül ayında U21 takımının Beşiktaş'la oynadığı maçta yedek kulübesinde idareci sıfatıyla Ahmet Kör yer almıştı. Gamaspor, Galatasaray Futbol Akademisi İdari Genel Sorumlusu Savaş Çam'ın özel işleriyle nedeniyle Edirne'de bulunduğu için kulübün takımda dış takip personeli olarak görev yapan ve takım otobüsünü kullanan şoför Ahmet Kör'e idari kart çıkarttığını okurlarına duyurmuştu.
G.Saray Takımı, 2 Yaş Grubunda Aynı Oyuncuyu Oynattı, Hükmen Yenik Sayıldı

Galatasaray altyapısında skandallar bitmiyor... Sarı-Kırmızılılar'ın U19 takımı Gölcükspor maçında hükmen yenik ilan edildi.

AYNI OYUNCULARI OYNATINCA...

Karara gerekçe olarak ise U19 Bölgesel Gelişim Ligi'nde oynananan Gölcükspor - Galatasaray mücadelesinde Ogün Çalışkan ve Ferhan Evren'in aynı hafta içinde başka yaş kategorisi maçında da oynatılması gösterildi.

İki oyuncuya 2'şer maç, Galatasaray Teknik Sorumlusu Taner Alpak da 15 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.

DAHA ÖNCE DE ŞOFÖRÜ İDARECİ SIFATIYLA MAÇA ÇIKARMIŞLARDI

Üstelik bu skandal Galatasaray'da ilk niteliği de taşımıyor. Geçtiğimiz Eylül ayında U21 takımının Beşiktaş'la oynadığı maçta yedek kulübesinde idareci sıfatıyla Ahmet Kör yer almıştı.

Gamaspor, Galatasaray Futbol Akademisi İdari Genel Sorumlusu Savaş Çam'ın özel işleriyle nedeniyle Edirne'de bulunduğu için kulübün takımda dış takip personeli olarak görev yapan ve takım otobüsünü kullanan şoför Ahmet Kör'e idari kart çıkarttığını okurlarına duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.