19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜİK’e göre ilimizde enflasyon düşük çıktı

Kocaeli 07.12.2016 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜİK’e göre ilimizde enflasyon düşük çıktı

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü, geçen kasım ayında bölgemizdeki aylık enflasyon oranının Türkiye ortalamasının altında çıktığını açıkladı.

TÜİK, Türkiye’de kasım ayı TÜFE artışını % 0.52 olarak açıklamıştı. Kocaeli ile birlikte Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova bölgelerini kapsayan TR42 bölgesinde ise, kasım ayı TÜFE’si % 0.48 oldu. PAHALANAN VE UCUZLAYAN ÜRÜNLER TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nün tespitlerine göre, bölgemizde geçen ay en yüksek fiyat artışı %34 ile yünlü erkek kabanında görüldü. Bu ürünü kadın çizmesi takip etti. Geçen ay bölgemizde fiyatı en çok düşen ürün ise Karnabahar(-%33.46), ikinci sırada salatalık var.  
TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü, geçen kasım ayında bölgemizdeki aylık enflasyon oranının Türkiye ortalamasının altında çıktığını açıkladı.

TÜİK, Türkiye’de kasım ayı TÜFE artışını % 0.52 olarak açıklamıştı. Kocaeli ile birlikte Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova bölgelerini kapsayan TR42 bölgesinde ise, kasım ayı TÜFE’si % 0.48 oldu.

PAHALANAN VE UCUZLAYAN ÜRÜNLER

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nün tespitlerine göre, bölgemizde geçen ay en yüksek fiyat artışı %34 ile yünlü erkek kabanında görüldü. Bu ürünü kadın çizmesi takip etti. Geçen ay bölgemizde fiyatı en çok düşen ürün ise Karnabahar(-%33.46), ikinci sırada salatalık var.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.