MHP'li Ünlü: Bize CHP gibi siyaset yapmak yakışmaz

Kocaeli 11.12.2016 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP'li Ünlü: Bize CHP gibi siyaset yapmak yakışmaz

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Türkiye’nin şu an savaş içerisinde olduğunu belirterek, “Böyle bir dönemde bize CHP gibi siyaset yapmak yakışmaz” dedi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 18 Aralık Pazar günü Kocaeli’de yapılacak olan genel merkez programıyla ilgili açıklamalar yaptı. Sabah bir basın toplantısı ile başlayacak program saat 12.30’da Alpaslan Türkeş Üstgeçidinin açılışı, saat 14.00’da Körfez Kültür Merkezi’nde parti kurmaylarıyla genişletilmiş bir istişare toplantısı ile devam edecek. “DEVLET EN GÜÇLÜDÜR” Ünlü, “Türkiye şuan savaş içerisinde. Sınırda savaş var, FETÖ ile savaş var, ekonomiyle savaş var. Böyle bir dönemde bize CHP gibi siyaset yapmak yakışmaz. Ülke bir darbe girişimi yaşadı, ardından yapılan operasyonlar ve sonrasında PKK ile ilgi yapılan operasyonlar yaşandı. Devlet en güçlüdür. Devlete ‘Hadi buradayız gelinde alın bizi’ diye kafa tutanlar bugün gözaltına alınmış ve tutuklanmış durumdadır” şeklinde konuştu. “BELKİ İÇİNDE DE YER ALIRIZ” Sözlerini sürdüren Ünlü, “Bakın hiçbir ilde otobüs kundaklanmıyor, hiçbir ilde gösteri yapılmıyor, devlet gücünü gösterdi. Biz de bu anlamda devletin yanındayız. Kim bilir belki bir gün içerisinde de yer alırız. Genel başkan bu ülkeyi 40 milletvekili 11,9 oyu olan bir siyasi parti olarak masanın başında oturmayı başarmıştır. Bugün Orta Doğu’nun yeniden şekillendiği bir coğrafyada Türk siyasetinde anayasa değişikliğinin olması gerektiği yerde yüzde 10 oyuyla masaya oturmayı başardıysa bu Devlet Bahçeli’nin ve ekibinin başarısıdır” dedi. “ÜLKENİN HAYRINA OLACAK BİR PAKET” Ünlü, “Bugün HDP ve CHP ile de bir anayasa paketi yapılabilirdi. Ama bugün AK Parti ile MHP birlikte bir anayasa paketi yapıyorsa, bu ülkenin hayrına olacak bir pakettir. Biz de bu paketin arkasında yer alacağız. MHP, referandumla ilgili olarak genel merkezin verdiği karar doğrultusunda MHP Kocaeli Teşkilatları olarak hareket edeceğiz. Lider MYK’sıyla bir karar alır teşkilatları ona uyar. Bu yüzden 18’inde Kocaeli’de ilk toplantımızı yapacağız. Neyin ne olduğunu 12 maddenin ne olduğunu göreceğiz” ifadelerine yer verdi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Türkiye’nin şu an savaş içerisinde olduğunu belirterek, “Böyle bir dönemde bize CHP gibi siyaset yapmak yakışmaz” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 18 Aralık Pazar günü Kocaeli’de yapılacak olan genel merkez programıyla ilgili açıklamalar yaptı. Sabah bir basın toplantısı ile başlayacak program saat 12.30’da Alpaslan Türkeş Üstgeçidinin açılışı, saat 14.00’da Körfez Kültür Merkezi’nde parti kurmaylarıyla genişletilmiş bir istişare toplantısı ile devam edecek.

“DEVLET EN GÜÇLÜDÜR”

Ünlü, “Türkiye şuan savaş içerisinde. Sınırda savaş var, FETÖ ile savaş var, ekonomiyle savaş var. Böyle bir dönemde bize CHP gibi siyaset yapmak yakışmaz. Ülke bir darbe girişimi yaşadı, ardından yapılan operasyonlar ve sonrasında PKK ile ilgi yapılan operasyonlar yaşandı. Devlet en güçlüdür. Devlete ‘Hadi buradayız gelinde alın bizi’ diye kafa tutanlar bugün gözaltına alınmış ve tutuklanmış durumdadır” şeklinde konuştu.

“BELKİ İÇİNDE DE YER ALIRIZ”

Sözlerini sürdüren Ünlü, “Bakın hiçbir ilde otobüs kundaklanmıyor, hiçbir ilde gösteri yapılmıyor, devlet gücünü gösterdi. Biz de bu anlamda devletin yanındayız. Kim bilir belki bir gün içerisinde de yer alırız. Genel başkan bu ülkeyi 40 milletvekili 11,9 oyu olan bir siyasi parti olarak masanın başında oturmayı başarmıştır. Bugün Orta Doğu’nun yeniden şekillendiği bir coğrafyada Türk siyasetinde anayasa değişikliğinin olması gerektiği yerde yüzde 10 oyuyla masaya oturmayı başardıysa bu Devlet Bahçeli’nin ve ekibinin başarısıdır” dedi.

“ÜLKENİN HAYRINA OLACAK BİR PAKET”

Ünlü, “Bugün HDP ve CHP ile de bir anayasa paketi yapılabilirdi. Ama bugün AK Parti ile MHP birlikte bir anayasa paketi yapıyorsa, bu ülkenin hayrına olacak bir pakettir. Biz de bu paketin arkasında yer alacağız. MHP, referandumla ilgili olarak genel merkezin verdiği karar doğrultusunda MHP Kocaeli Teşkilatları olarak hareket edeceğiz. Lider MYK’sıyla bir karar alır teşkilatları ona uyar. Bu yüzden 18’inde Kocaeli’de ilk toplantımızı yapacağız. Neyin ne olduğunu 12 maddenin ne olduğunu göreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.