Ünlü:"Sanmasınlar biteceğiz!"

Kocaeli 11.12.2016 - 13:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ünlü:"Sanmasınlar biteceğiz!"

İstanbul'da çevik kuvvet ekibine yapılan terör saldırısı sonucunda verilen 38 şehit için taziyede bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, "Şehitlerimiz var. Acımız büyük ama sanmasınlar biteceğiz" dedi. İstanbul'da dün akşam çevik kuvvet ekibine yapılan bombalı terör saldırı sonucunda şehit düşen 30'u polis 8'si sivil vatandaş için taziye mesajı yayınlayan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, "Büyük Türk milletinin başı sağ olsun. Sanmasınlar biteceğiz, sanmasınlar ki yılacağız. Evet, şehitlerimiz var. Evet, acımız çok büyük. Bizler devlet olarak daha bütünleşip, daha da birbirimize sarılacağız. Yaralarımızı saracağız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerin ailelerine ve büyük Türk milletine yüce Allah'tan sabır niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da çevik kuvvet ekibine yapılan terör saldırısı sonucunda verilen 38 şehit için taziyede bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, "Şehitlerimiz var. Acımız büyük ama sanmasınlar biteceğiz" dedi.

İstanbul'da dün akşam çevik kuvvet ekibine yapılan bombalı terör saldırı sonucunda şehit düşen 30'u polis 8'si sivil vatandaş için taziye mesajı yayınlayan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, "Büyük Türk milletinin başı sağ olsun. Sanmasınlar biteceğiz, sanmasınlar ki yılacağız. Evet, şehitlerimiz var. Evet, acımız çok büyük. Bizler devlet olarak daha bütünleşip, daha da birbirimize sarılacağız. Yaralarımızı saracağız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerin ailelerine ve büyük Türk milletine yüce Allah'tan sabır niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.