12 İle Kar Uyarısı

13.12.2016 - 07:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

12 İle Kar Uyarısı

Meteorolojiden, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun güney ve batısına yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Kar kalınlığının yerde 10-20, yer yer 50 sanimetre civarında taze kar örtüsü yapması bekleniyor..

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün akşam saatlerinden itibaren İç Anadolu'nun doğusu (Kayseri, Sivas, Niğde), Doğu Akdeniz'in iç ve yüksek kesimleri (Toroslar, Amanos dağları ve Kahramanmaraş'ın kuzeyi) ile Doğu Anadolu'nun güney ve batısında (Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari) kar yağışının başlayacağı duyuruldu. 50 SANTİMETREYE KADAR KAR BEKLENİYOR Yağışların yarın akşam saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak, Çarşamba günü akşam saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde etkili olmasının tahmin edildiği bildirildi. Ayrıca yerde 10-20 cm yer yer 50 cm civarında taze kar örtüsü yapması beklendiği belirtildi. Vatandaşlar, buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı da uyarıldı..
Meteorolojiden, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun güney ve batısına yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Kar kalınlığının yerde 10-20, yer yer 50 sanimetre civarında taze kar örtüsü yapması bekleniyor..

 Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün akşam saatlerinden itibaren İç Anadolu'nun doğusu (Kayseri, Sivas, Niğde), Doğu Akdeniz'in iç ve yüksek kesimleri (Toroslar, Amanos dağları ve Kahramanmaraş'ın kuzeyi) ile Doğu Anadolu'nun güney ve batısında (Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari) nın başlayacağı duyuruldu.

50 SANTİMETREYE KADAR KAR BEKLENİYOR
Yağışların yarın akşam saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak, Çarşamba günü akşam saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde etkili olmasının tahmin edildiği bildirildi. Ayrıca yerde 10-20 cm yer yer 50 cm civarında taze kar örtüsü yapması beklendiği belirtildi.

Vatandaşlar, buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı da uyarıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.