CHP’Lİ TÖRK TERÖRÜ LANETLEDİ.

Darıca 13.12.2016 - 13:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP’Lİ TÖRK TERÖRÜ LANETLEDİ.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde Beşiktaş’ta gerçekleştirilen terör saldırıları ile ilgili “Nereden gelirse gelsin her türlü terörü nefretle kınıyor ve şiddetle lanetliyorum.” dedi. İlçe Başkanı Yakup Törk şöyle devam etti, “Bu toplumu ölümlere alıştırmaya çalışan, ister içeriden ister dışarıdan olsun, her türlü terörü ve terör örgütünü nefretle kınıyoruz.” Terör örgütlerinin, Türkiye’yi kaosa sürüklemek için çaba içerisine girdiğini dile getiren Törk, “Teröre alışmayacağız. Teröre karşı Cumhuriyet Halk Partisi olarak herkesten önce hem ülkemize hem vatanımıza sahip çıkacağız, sonuna kadar her türlü katil teröre karşı mücadele vereceğiz. Bu nereden gelirse gelsin, kim beslerse beslesin, hepsinin karşısında olacağız.” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin bir kez daha bir arada olmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Törk, “Şehit olan Polislerimiz, vatandaşlarımız ve yüzlerce yaralımız için içimiz kan ağlıyor. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Terörü sadece kınamak yetmiyor, Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı verilecek her türlü mücadeleye destek vermeye hazırız. Teröre karşı kişisel polemiklerle; kişisel hırslar, günlük çıkarlar ve parti menfaatleri için bu ülkeyi heba etmeyelim.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde Beşiktaş’ta gerçekleştirilen terör saldırıları ile ilgili “Nereden gelirse gelsin her türlü terörü nefretle kınıyor ve şiddetle lanetliyorum.” dedi.

İlçe Başkanı Yakup Törk şöyle devam etti, “Bu toplumu ölümlere alıştırmaya çalışan, ister içeriden ister dışarıdan olsun, her türlü terörü ve terör örgütünü nefretle kınıyoruz.” Terör örgütlerinin, Türkiye’yi kaosa sürüklemek için çaba içerisine girdiğini dile getiren Törk, “Teröre alışmayacağız. Teröre karşı Cumhuriyet Halk Partisi olarak herkesten önce hem ülkemize hem vatanımıza sahip çıkacağız, sonuna kadar her türlü katil teröre karşı mücadele vereceğiz. Bu nereden gelirse gelsin, kim beslerse beslesin, hepsinin karşısında olacağız.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin bir kez daha bir arada olmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Törk, “Şehit olan Polislerimiz, vatandaşlarımız ve yüzlerce yaralımız için içimiz kan ağlıyor. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Terörü sadece kınamak yetmiyor, Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı verilecek her türlü mücadeleye destek vermeye hazırız. Teröre karşı kişisel polemiklerle; kişisel hırslar, günlük çıkarlar ve parti menfaatleri için bu ülkeyi heba etmeyelim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.