41 üniversite Darıca Final’in misafiri

Darıca 14.12.2016 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

41 üniversite Darıca Final’in misafiri

Özel Darıca Final Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ’41 Üniversite Darıca’da buluşuyor’ organizasyonu 16 Aralık Cuma günü 09.30 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinlik sayesinde lise öğrencileri, 41 üniversiteyi tanıyacak ve daha doğru tercihler gerçekleştirecek.  Dün bir basın toplantısı düzenleyen Darıca Final Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Murat Kaya, hem proje hakkında bilgi verdi hem de basın mensuplarına okulu gezdirdi. Üniversite tanıtım günlerinin önemli bir proje olduğunu kaydeden Murat Kaya, öğrenci ve üniversite buluşmasının hem öğrenci hem de üniversite açısından olumlu sonuçlar doğuracağını ifade etti. 41 ÜNİVERSİTE VAR, KOÜ YOK Özel Darıca Final Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen '41 Üniversite Darıca’da buluşuyor’ organizasyonuna ülkemizin çeşitli illerinden ve ve KKTC'den davet edilen üniversetelerin katılacağı etkinliğe ilimizi temsilen davet edilen Kocaeli Üniversitesi yeterli sayıda öğrenciye sahip olduğu gerekçesi ile bu etkinliğe katılmayacağını belirtmiş olması şaşkınlık yarattı. Özel bir okulun okullarında öğrenim gören veya diğer okullarda eğitim gören öğrencilerin geleceklerini belirlemelerine faydalı olacağı inancı ile gerçekleştirmiş olduğu büyük projeye katılarak katkı sunması beklenen Kocaeli üniversitesi kendi il sınırları içinde böylesi faydalı bir etkinliği dikkate almaması öğrenciler ve öğrenci velileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. BASINA OKUL TANITILDI Ana sınıfı, ilk ve ortaöğretim binalarında basınla yemekte bir araya gelen Özel Darıca Final Okulları Yönetim Kurulu burada okulu tanıtan bir sunumda gerçekleşti.  Murat Kaya tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından basın mensupları Darıca Farabi Devlet hastanesi yanındaki lise binası da gezdirildi. Okulun tüm kompleks ve bölümlerinin basına tanıtıldığı programda gazetecilere katılım belgesi de verildi. Murat Kaya, İsmail Ramazanoğlu, Ceyda Ramazanoğlu, Şevket Aybaba ve Kerem Gündüz’,n oluşturduğu yönetim kurulu ve okul müdürü İrfan Yılmaz’da programda basınla tanıştırıldı.

Özel Darıca Final Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ’41 Üniversite Darıca’da buluşuyor’ organizasyonu 16 Aralık Cuma günü 09.30 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinlik sayesinde lise öğrencileri, 41 üniversiteyi tanıyacak ve daha doğru tercihler gerçekleştirecek.  Dün bir basın toplantısı düzenleyen Darıca Final Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Murat Kaya, hem proje hakkında bilgi verdi hem de basın mensuplarına okulu gezdirdi. Üniversite tanıtım günlerinin önemli bir proje olduğunu kaydeden Murat Kaya, öğrenci ve üniversite buluşmasının hem öğrenci hem de üniversite açısından olumlu sonuçlar doğuracağını ifade etti.

41 ÜNİVERSİTE VAR, KOÜ YOK

Özel Darıca Final Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen '41 Üniversite Darıca’da buluşuyor’ organizasyonuna ülkemizin çeşitli illerinden ve ve KKTC'den davet edilen üniversetelerin katılacağı etkinliğe ilimizi temsilen davet edilen Kocaeli Üniversitesi yeterli sayıda öğrenciye sahip olduğu gerekçesi ile bu etkinliğe katılmayacağını belirtmiş olması şaşkınlık yarattı. Özel bir okulun okullarında öğrenim gören veya diğer okullarda eğitim gören öğrencilerin geleceklerini belirlemelerine faydalı olacağı inancı ile gerçekleştirmiş olduğu büyük projeye katılarak katkı sunması beklenen Kocaeli üniversitesi kendi il sınırları içinde böylesi faydalı bir etkinliği dikkate almaması öğrenciler ve öğrenci velileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

BASINA OKUL TANITILDI

Ana sınıfı, ilk ve ortaöğretim binalarında basınla yemekte bir araya gelen Özel Darıca Final Okulları Yönetim Kurulu burada okulu tanıtan bir sunumda gerçekleşti.  Murat Kaya tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından basın mensupları Darıca Farabi Devlet hastanesi yanındaki lise binası da gezdirildi. Okulun tüm kompleks ve bölümlerinin basına tanıtıldığı programda gazetecilere katılım belgesi de verildi. Murat Kaya, İsmail Ramazanoğlu, Ceyda Ramazanoğlu, Şevket Aybaba ve Kerem Gündüz’,n oluşturduğu yönetim kurulu ve okul müdürü İrfan Yılmaz’da programda basınla tanıştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.