Lokman Kılıç, Gültekin ve Sır'ı ağırladı

Spor 15.12.2016 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Lokman Kılıç, Gültekin ve Sır'ı ağırladı

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD) Yönetim Kurulu başkanı Lokman Kılıç, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin ve Asbaşkan Abbas Sır'ı ağırladı.

Gültekin ve Sır GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç'ı dernek makamında ziyaret ederek kulüp çalışmaları hakıkında bilgilendirme yaptı. Ziyaret esnasında GENÇSİAD Başkanı Kılıç, "Spor sadece skora dayalı bir yarışma değildir. Doğru yapıldığı zaman o bölgede ki gençlerin kötü alışkanalıklardan kurtulması adına bir araç ve toplumsal harekettir. Adı spor olsun, kültür ve sanat olsun bu tür unsurların öncelikli amacı o bölgenin gençlerini topluma devletini seven, hayırlı bireyle yetiştirmesini sqağlamaktır. Bölge gençlerine spor yaptırmaktır. Çayırovaspor bu anlamda kadrosunda bulundurduğu Çayırova'nın gençleri ile misyonunu tam anlamıyla yürüten bunun yanında bölgemizi de başarı ile temsil eden bir kulüptür. Nazi ziyaretlerinden dolayı da Gültekin ve Sır'a teşekkür ederim." dedi. GÜLTEKİN "AMAÇ ÇAYIROVALI GENÇLER" Çayırovaspor Kulüp Başkanı Gültekin ise ziyarette, "Her kentin bir takımı olmalıdır. O kentte yaşayan gençlerin bir gün o kulübün futbolcusu olmak için edineceği hedef onu başka alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlar. Çayırovalı gençler bir gün Çayırovaspor forması giymek adına hedef koyabilmesi için Çayırovaspor'un markalaşması, üst liglerde olması, özenilen ve örnek gösterilen bir kulüp olması gerekir. Bu neden tesisleşmeye ve Çayırovaspor'un bir marka haline dönüşmesi için çaba harcıyoruz"dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD) Yönetim Kurulu başkanı Lokman Kılıç, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin ve Asbaşkan Abbas Sır'ı ağırladı.

Gültekin ve Sır GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç'ı dernek makamında ziyaret ederek kulüp çalışmaları hakıkında bilgilendirme yaptı. Ziyaret esnasında GENÇSİAD Başkanı Kılıç, "Spor sadece skora dayalı bir yarışma değildir. Doğru yapıldığı zaman o bölgede ki gençlerin kötü alışkanalıklardan kurtulması adına bir araç ve toplumsal harekettir. Adı spor olsun, kültür ve sanat olsun bu tür unsurların öncelikli amacı o bölgenin gençlerini topluma devletini seven, hayırlı bireyle yetiştirmesini sqağlamaktır. Bölge gençlerine spor yaptırmaktır. Çayırovaspor bu anlamda kadrosunda bulundurduğu Çayırova'nın gençleri ile misyonunu tam anlamıyla yürüten bunun yanında bölgemizi de başarı ile temsil eden bir kulüptür. Nazi ziyaretlerinden dolayı da Gültekin ve Sır'a teşekkür ederim." dedi.

GÜLTEKİN "AMAÇ ÇAYIROVALI GENÇLER"

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Gültekin ise ziyarette, "Her kentin bir takımı olmalıdır. O kentte yaşayan gençlerin bir gün o kulübün futbolcusu olmak için edineceği hedef onu başka alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlar. Çayırovalı gençler bir gün Çayırovaspor forması giymek adına hedef koyabilmesi için Çayırovaspor'un markalaşması, üst liglerde olması, özenilen ve örnek gösterilen bir kulüp olması gerekir. Bu neden tesisleşmeye ve Çayırovaspor'un bir marka haline dönüşmesi için çaba harcıyoruz"dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.