50 bin lira faizsiz kredi.

Ekonomi 18.12.2016 - 07:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

50 bin lira faizsiz kredi.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer, faizsiz kredi başvurularının 19 Aralık Pazartesi günü başlayacağını belirtti. Ön kayıt için büyük bir ilginin olduğunu belirten Biçer, 50 bin lira üst limitli desteğin, 12 ayı ödemesiz, geri kalanı 3'er aylık taksitler halinde ödemeli ve toplam 36 ay vadeli olarak KOBİ'lere sunulacağını ve böylece işletmelerin önünün açılacağını dile getirdi. Biçer, başvuruların 19-21 Aralık 2016 tarihleri arasında, 3 gün süreyle aralıksız olarak yapılabileceğine dikkati çekti..

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer başvurularının 19 Aralık Pazartesi günü başlayacağını belirtti. Ön kayıt için büyük bir ilginin olduğunu belirten Biçer, 50 bin lira üst limitli desteğin, 12 ayı ödemesiz, geri kalanı 3'er aylık taksitler halinde ödemeli ve toplam 36 ay vadeli olarak KOBİ'lere sunulacağını ve böylece işletmelerin önünün açılacağını dile getirdi. Biçer, başvuruların 19-21 Aralık 2016 tarihleri arasında, 3 gün süreyle aralıksız olarak yapılabileceğine dikkati çekti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.