Darıcalı gençlerin kuşak heyecanı

Spor 21.12.2016 - 18:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıcalı gençlerin kuşak heyecanı

DARICA İDEAL SPOR KULÜBÜ, KUŞAK TERFİ SINAVLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Kickboks Federasyonu ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen Aralık ayı kemer (kuşak) terfi sınavı Darıca İdeal Spor Kulübü’nde Komisyon Başkanı İsmail Altay başkanlığında yapıldı. 85 öğrencinin ter döktüğü sınavda üst kemere terfi eden öğrenciler mutluluklarını dile getirerek, ‘’Daha çok çalışıp kemerimizin hakkını en iyi şekilde vererek şampiyon olacağız’’dediler. Sınava ev sahipliği yapan Kickboks Milli Takım Antrenörü Serdar Suci, terfi sınavına katılımın yoğun olduğunu söyleyerek velilerin çocuklarını yalnız bırakmadığını ve bundan mutluluk duyduğunu ifade etti. Suci, sınav heyetinde bulunan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ali Osman Gümüştaş, Darıca Halk Eğitim müdür yardımcıları Okan Yazıcı ve Merve hanıma teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. SUCİ’DEN KARABACAK VE AKTÜRK’E TEŞEKKÜR Milli Takım Antrenörü Serdar Suci, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Halk Eğitim Müdürü Saadet Aktürk’e ayrı bir parantez açarak, ‘’Öncelikle her daim sporun ve sporcunun yanında olan, gençlerimizin spor yapmalarına imkan sunan Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’a ve Darıca Halk Eğitim Müdürümüz Saadet Aktürk hanımefendiye gençlerimizin spor yapmaları için sunmuş olduğu yardım ve destekleri için ayrıca çok teşekkür ederim. Çok başarılı ve sevilen bir Halk Eğitim müdürümüz olduğu için kendimizi şanslı hissediyoruz’’dedi. İLİMİZİ ÇORUM’DA TEMSİL EDECEKLER Öte yandan Okul Sporları Kickboks Türkiye Şampiyonası hazırlıkları tamamlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Takım Antrenörü Serdar Suci, ‘’23-25 Aralık’ta Çorum’da düzenlenecek olan şampiyonada Kocaeli ve ilimizdeki okullarımızı temsil edeceğiz. Burada elde edilecek başarılar çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayacak. Kocaeli il idarecisi olarak gerekli hazırlıkları yaptık şampiyonluklar bekliyoruz. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim’’dedi.
DARICA İDEAL SPOR KULÜBÜ, KUŞAK TERFİ SINAVLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Kickboks Federasyonu ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen Aralık ayı kemer (kuşak) terfi sınavı Darıca İdeal Spor Kulübü’nde Komisyon Başkanı İsmail Altay başkanlığında yapıldı. 85 öğrencinin ter döktüğü sınavda üst kemere terfi eden öğrenciler mutluluklarını dile getirerek, ‘’Daha çok çalışıp kemerimizin hakkını en iyi şekilde vererek şampiyon olacağız’’dediler.

Sınava ev sahipliği yapan Kickboks Milli Takım Antrenörü Serdar Suci, terfi sınavına katılımın yoğun olduğunu söyleyerek velilerin çocuklarını yalnız bırakmadığını ve bundan mutluluk duyduğunu ifade etti. Suci, sınav heyetinde bulunan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ali Osman Gümüştaş, Darıca Halk Eğitim müdür yardımcıları Okan Yazıcı ve Merve hanıma teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

SUCİ’DEN KARABACAK VE AKTÜRK’E TEŞEKKÜR

Milli Takım Antrenörü Serdar Suci, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Halk Eğitim Müdürü Saadet Aktürk’e ayrı bir parantez açarak, ‘’Öncelikle her daim sporun ve sporcunun yanında olan, gençlerimizin spor yapmalarına imkan sunan Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’a ve Darıca Halk Eğitim Müdürümüz Saadet Aktürk hanımefendiye gençlerimizin spor yapmaları için sunmuş olduğu yardım ve destekleri için ayrıca çok teşekkür ederim. Çok başarılı ve sevilen bir Halk Eğitim müdürümüz olduğu için kendimizi şanslı hissediyoruz’’dedi.

İLİMİZİ ÇORUM’DA TEMSİL EDECEKLER

Öte yandan Okul Sporları Kickboks Türkiye Şampiyonası hazırlıkları tamamlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Takım Antrenörü Serdar Suci, ‘’23-25 Aralık’ta Çorum’da düzenlenecek olan şampiyonada Kocaeli ve ilimizdeki okullarımızı temsil edeceğiz. Burada elde edilecek başarılar çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayacak. Kocaeli il idarecisi olarak gerekli hazırlıkları yaptık şampiyonluklar bekliyoruz. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.