Arapçeşme çok farklı

Spor 26.12.2016 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Arapçeşme çok farklı

1'nci Amatör Küme A Grubu'nda haftanın merakla beklenen maçında lider Arapçeşmespor, Gebze Beşköy G.B’yi 4-0 yenerek yoluna emin adımlarla devam etti. Mücadeleye iyi başlayan Arapçeşmespor kanatları bir hayli etkili kullandı. Üst üste ataklarla rakip kalede gol arayan Arapçeşme, aradığı gole 20.dakikada Serdar’la ulaştı. Bu golün ardından rakip kalede daha sık görünen Beşköy G.B, skora denge getirmeyi başaramadı ve ilk yarı 1-0’lık skorla tamamlandı. BEŞKÖY AÇIKLAR VERDİ İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Arapçeşme oldu. Mücadelenin 49.dakikasında sahneye çıkan Barış, takımını iki farklı öne geçirdi. Farkı indirme çabası içine giren Beşköy, oyunun 60.dakikasında sınra savunmada açıklar verdi. Bu açıkları iyi değerlendiren Arapçeşme, 70’de Tanju ve 71’de Serdar’la iki gol daha bularak farka gitti: 4-0 ARAPÇEŞMESPOR   4-0   BEŞKÖY GENÇLER BİRLİĞİ Stat: Metin Oktay Hakemler: Serkan Yılmaz, Recep Demir, Ebubekir Yalçın ARAPÇEŞMESPOR: İlker, Hakan Gelgin (Dk.74 Arif), Gökhan (Dk.77 Hakan Barut), Uğur, Yasin, Memet, Serdar, Müslüm, Barış, Tuncay, Egit (Dk.53 Tanju) Teknik Direktör: Ethem Kılıç BEŞKÖY GENÇLER BİRLİĞİ: Emre, Murat Çömezoğlu (Dk.30 Cevdet), Murat Uzunmehmet (Dk.74 Akın), Selçuk, Atilla, Ercan, Enes (Dk.46 Oğuzhan), Çağlar, Mustafa, Volkan, Doğukan Teknik Direktör: Hakan Korzaoğlu Goller: Dk.29 ve 71 Serdar, Dk.49 Barış, Dk.70 Tanju  

1'nci Amatör Küme A Grubu'nda haftanın merakla beklenen maçında lider Arapçeşmespor, Gebze Beşköy G.B’yi 4-0 yenerek yoluna emin adımlarla devam etti.

Mücadeleye iyi başlayan Arapçeşmespor kanatları bir hayli etkili kullandı. Üst üste ataklarla rakip kalede gol arayan Arapçeşme, aradığı gole 20.dakikada Serdar’la ulaştı. Bu golün ardından rakip kalede daha sık görünen Beşköy G.B, skora denge getirmeyi başaramadı ve ilk yarı 1-0’lık skorla tamamlandı.

BEŞKÖY AÇIKLAR VERDİ

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Arapçeşme oldu. Mücadelenin 49.dakikasında sahneye çıkan Barış, takımını iki farklı öne geçirdi. Farkı indirme çabası içine giren Beşköy, oyunun 60.dakikasında sınra savunmada açıklar verdi. Bu açıkları iyi değerlendiren Arapçeşme, 70’de Tanju ve 71’de Serdar’la iki gol daha bularak farka gitti: 4-0

ARAPÇEŞMESPOR   4-0   BEŞKÖY GENÇLER BİRLİĞİ

Stat: Metin Oktay

Hakemler: Serkan Yılmaz, Recep Demir, Ebubekir Yalçın

ARAPÇEŞMESPOR: İlker, Hakan Gelgin (Dk.74 Arif), Gökhan (Dk.77 Hakan Barut), Uğur, Yasin, Memet, Serdar, Müslüm, Barış, Tuncay, Egit (Dk.53 Tanju)

Teknik Direktör: Ethem Kılıç

BEŞKÖY GENÇLER BİRLİĞİ: Emre, Murat Çömezoğlu (Dk.30 Cevdet), Murat Uzunmehmet (Dk.74 Akın), Selçuk, Atilla, Ercan, Enes (Dk.46 Oğuzhan), Çağlar, Mustafa, Volkan, Doğukan

Teknik Direktör: Hakan Korzaoğlu

Goller: Dk.29 ve 71 Serdar, Dk.49 Barış, Dk.70 Tanju

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.