19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

24 Bin adet yardım

Darıca 27.12.2016 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

24 Bin adet yardım

KOCAELİ’DE AK PARTİ TEŞKİLATLARI HALEP’E GÖNDERİLMEK BAŞLATTIĞI KAMPANYADA SONA GELİNDİ

Bir yandan Türkiye’nin, Suriye'de sivil halka karşı saldırıların durdurulması için büyük bir çaba sarf ederken, bir yandan da Türk halkının soğuk kış günlerinde bombalardan kaçan ancak açlık, susuzluk ve soğuğun pençesine düşen Haleplilere yardım için seferberliği sürüyor. Kocaeli Ak Parti İl Başkanlığı tarafından tüm ilçelerde başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde 24 Bin parça malzeme Çarşamba günü yola çıkacak. İçinde battaniye, kazak, mont, bot, çocuk bezi, eşofman takımları, pantolonlar, eldiven ve bere gibi özellikle kılık kıyafet ağırlıklı malzemelerin yaklaşık 2 Bin âdeti Darıca’dan sağlandı. GÜÇLÜ TÜRKİYE GÖRMEKTEN KORKUYORLAR Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yardım kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Türkiye'nin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde ilerlemesi, büyümesi gerekir. Türkiye daha güçlü olmalı ki tüm mazlumlara yardım edebilsin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya beşten büyüktür' diyor. Güçlü bir Türkiye'nin neler yapabileceğini artık millet olarak görüyor ve yaşıyoruz. Halep'te yaşanan zulümlere şahitlik ettik. Devletimizin gayretiyle zulüm altında olan kardeşlerimizin oradan çıkarılmasını sağladık. Ülkemiz ne kadar güçlü olursa dünyadaki mazlumlara yardım elini o kadar fazla uzatacaktır." şeklinde konuştu. Kocaeli’ye bağlı tüm ilçelerde başlatılan kampanyalar çerçevesinde Halep’e gönderilecek giysilerin kullanılmamış olduğu, tır yüklemelerinin ve Halep’e tırların yola çıkması için Çarşamba gününün beklendiği belirtildi.
KOCAELİ’DE AK PARTİ TEŞKİLATLARI HALEP’E GÖNDERİLMEK BAŞLATTIĞI KAMPANYADA SONA GELİNDİ

Bir yandan Türkiye’nin, Suriye'de sivil halka karşı saldırıların durdurulması için büyük bir çaba sarf ederken, bir yandan da Türk halkının soğuk kış günlerinde bombalardan kaçan ancak açlık, susuzluk ve soğuğun pençesine düşen Haleplilere yardım için seferberliği sürüyor.

Kocaeli Ak Parti İl Başkanlığı tarafından tüm ilçelerde başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde 24 Bin parça malzeme Çarşamba günü yola çıkacak. İçinde battaniye, kazak, mont, bot, çocuk bezi, eşofman takımları, pantolonlar, eldiven ve bere gibi özellikle kılık kıyafet ağırlıklı malzemelerin yaklaşık 2 Bin âdeti Darıca’dan sağlandı.

GÜÇLÜ TÜRKİYE GÖRMEKTEN KORKUYORLAR

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yardım kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Türkiye'nin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde ilerlemesi, büyümesi gerekir. Türkiye daha güçlü olmalı ki tüm mazlumlara yardım edebilsin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya beşten büyüktür' diyor. Güçlü bir Türkiye'nin neler yapabileceğini artık millet olarak görüyor ve yaşıyoruz. Halep'te yaşanan zulümlere şahitlik ettik. Devletimizin gayretiyle zulüm altında olan kardeşlerimizin oradan çıkarılmasını sağladık. Ülkemiz ne kadar güçlü olursa dünyadaki mazlumlara yardım elini o kadar fazla uzatacaktır." şeklinde konuştu. Kocaeli’ye bağlı tüm ilçelerde başlatılan kampanyalar çerçevesinde Halep’e gönderilecek giysilerin kullanılmamış olduğu, tır yüklemelerinin ve Halep’e tırların yola çıkması için Çarşamba gününün beklendiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.