2016’DA “GÖNÜL KÖPRÜSÜ” OLDULAR

Darıca 28.12.2016 - 12:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

2016’DA “GÖNÜL KÖPRÜSÜ” OLDULAR

YAS-DER ve Darıca Kaymakamlığı’nın ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu “Gönül Köprüsü” Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

  Darıca Kaymakamlığı’nın himayesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca Füsun Erdemir M.T.A.M. Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin desteği ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı boyunca her ayın son Salı günü tekrarlanan “Gönül Köprüsü Projesi”nin bu ay ki etkinliği bir kez daha yürekleri birleştirdi. YAŞLILARA MORAL OLDU Konuyla ilgili açıklama yapan YAS-DER Başkanı Kudret Sekban, “İlçemizde yaşayan 80 yaş ve üzeri büyüklerimizi ziyaret ederek, günlük rutin sağlık kontrolleri ve kişisel öz bakımlarına destek hizmeti verdiğimiz etkinliğimiz, aynı zamanda büyüklerimiz ve ailelerine moral de olmaktadır. Yaklaşan yeni yıl nedeni ile bu kez gördüğümüz ihtiyaçlarına ilave olarak küçük hediyeler de götürdük. Hayatlarında belki de ilk kez şahsına hediye alan büyüklerimizin mutluluğu bizlere de yeni çalışmalar için enerji verdi. Bu etkinliğimize maddi destek sağlayan iyilikdaşlarımıza, gelerek emeğiyle destek olan gönül dostlarımıza ve ulaşımımızı sağlayan Darıca Belediye Başkanlığına büyüklerimiz adına teşekkür ediyoruz.” Dedi.  
YAS-DER ve Darıca Kaymakamlığı’nın ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu “Gönül Köprüsü” Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

 

Darıca Kaymakamlığı’nın himayesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca Füsun Erdemir M.T.A.M. Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin desteği ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı boyunca her ayın son Salı günü tekrarlanan “Gönül Köprüsü Projesi”nin bu ay ki etkinliği bir kez daha yürekleri birleştirdi.

YAŞLILARA MORAL OLDU

Konuyla ilgili açıklama yapan YAS-DER Başkanı Kudret Sekban, “İlçemizde yaşayan 80 yaş ve üzeri büyüklerimizi ziyaret ederek, günlük rutin sağlık kontrolleri ve kişisel öz bakımlarına destek hizmeti verdiğimiz etkinliğimiz, aynı zamanda büyüklerimiz ve ailelerine moral de olmaktadır. Yaklaşan yeni yıl nedeni ile bu kez gördüğümüz ihtiyaçlarına ilave olarak küçük hediyeler de götürdük. Hayatlarında belki de ilk kez şahsına hediye alan büyüklerimizin mutluluğu bizlere de yeni çalışmalar için enerji verdi. Bu etkinliğimize maddi destek sağlayan iyilikdaşlarımıza, gelerek emeğiyle destek olan gönül dostlarımıza ve ulaşımımızı sağlayan Darıca Belediye Başkanlığına büyüklerimiz adına teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.