Bu Kış En Şık Belediye Başkanı Kim?

04.01.2017 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bu Kış En Şık Belediye Başkanı Kim?

Kış geldi, soğuklar insanın içine işliyor. Ancak hava şartları ne olursa olsun insanlar mesleğini bir şekilde icra etmeye ve işi ile gücü ile ilgilenmek zorunda. Bunlar arasında Belediye Başkanlarımızda arazi çalışmalarına devam etme durumundalar. Belki belediyedeki makam odaları sıcak ama mesaileri içinde sokağa çıkma durumları da kaçınılmaz. Peki belediye başkanlarımız arazide, sokakta nasıl giyiniyorlar?

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Yazlık ceketleri dikkat çekici olmasına karşılık kışın daha klasik giyiniyor. Bu sene kullandığı pardesüyü geçen kıştan da hatırlıyoruz. Ya işlerinin yoğunluğundan yada kış kıyafetlerine düşkün olmaması nedeniyle kış için alışverişe çıkmadığı belli oluyor. Ancak en azından bir kaşkol ihtiyacı olduğu kesin.      Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Şevki Demirci başkanın aslında kışla yazla işi olmaz. Onu Gebzespor Başkanı olduğu dönemlerde soğun en eksi olduğu tarihlerde bile bağrının açıklığı ile tanıyoruz. Sıcağı sevmediği için çok fazla kalın kalın giyinmeyi de sevmiyor. Ama belediye başkanlığı makamına yakışan bir ciddiyete bürünmek adına koyu renkli paltolar kullansada içine renkli kazaklar kullanmaktan geri kalmıyor. Şekerpınar ve Çayırova'nın bölgemizde ekstra soğuk olması ve Başkan Demirci'nin arazide çalışmayı sevmesi de onun kış kıyafetlerini biraz daha kalınlaştırmış.   Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Ali Toltar her mevsim şık. Her mevsim kıyafetlerinde renk uyumu sağladı. Yazın ceketindeki mendille gömlek ve kravat uyumu hep dikkat çekti. Şimdilerde paltosu ve kaşkolunun renk uyumu onun kıyafetlerine ne derece dikkat ettiğini ortaya çıkarıyor. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Onun çok şık olmak adına bir çabası yokmuş gibi giyindiğini düşünüyorum. Temiz, ütülü ve mevsime göre işini gören kıyafetler onun özellikli tercihi gibi. Yoksa Erzurum yada Trabzon folklör ekibinin yöresel kıyafetlerini giyip dolaşşsa kimse şaşırmaz. Ama yine de sıradan bir giyiniş tarzı yok. Sıradışı seçenekler ve aksesuarlar ile belki de bu kışın en şıkları arasında en üst sırada olduğunu yazsak yalan olmaz. Yorum: Adnan Ayvaz
Kış geldi, soğuklar insanın içine işliyor. Ancak hava şartları ne olursa olsun insanlar mesleğini bir şekilde icra etmeye ve işi ile gücü ile ilgilenmek zorunda. Bunlar arasında Belediye Başkanlarımızda arazi çalışmalarına devam etme durumundalar. Belki belediyedeki makam odaları sıcak ama mesaileri içinde sokağa çıkma durumları da kaçınılmaz. Peki belediye başkanlarımız arazide, sokakta nasıl giyiniyorlar?

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker

Yazlık ceketleri dikkat çekici olmasına karşılık kışın daha klasik giyiniyor. Bu sene kullandığı pardesüyü geçen kıştan da hatırlıyoruz. Ya işlerinin yoğunluğundan yada kış kıyafetlerine düşkün olmaması nedeniyle kış için alışverişe çıkmadığı belli oluyor. Ancak en azından bir kaşkol ihtiyacı olduğu kesin. 

 

 

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci

Şevki Demirci başkanın aslında kışla yazla işi olmaz. Onu Gebzespor Başkanı olduğu dönemlerde soğun en eksi olduğu tarihlerde bile bağrının açıklığı ile tanıyoruz. Sıcağı sevmediği için çok fazla kalın kalın giyinmeyi de sevmiyor. Ama belediye başkanlığı makamına yakışan bir ciddiyete bürünmek adına koyu renkli paltolar kullansada içine renkli kazaklar kullanmaktan geri kalmıyor. Şekerpınar ve Çayırova'nın bölgemizde ekstra soğuk olması ve Başkan Demirci'nin arazide çalışmayı sevmesi de onun kış kıyafetlerini biraz daha kalınlaştırmış.

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar

Ali Toltar her mevsim şık. Her mevsim kıyafetlerinde renk uyumu sağladı. Yazın ceketindeki mendille gömlek ve kravat uyumu hep dikkat çekti. Şimdilerde paltosu ve kaşkolunun renk uyumu onun kıyafetlerine ne derece dikkat ettiğini ortaya çıkarıyor.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak

Onun çok şık olmak adına bir çabası yokmuş gibi giyindiğini düşünüyorum. Temiz, ütülü ve mevsime göre işini gören kıyafetler onun özellikli tercihi gibi. Yoksa Erzurum yada Trabzon folklör ekibinin yöresel kıyafetlerini giyip dolaşşsa kimse şaşırmaz. Ama yine de sıradan bir giyiniş tarzı yok. Sıradışı seçenekler ve aksesuarlar ile belki de bu kışın en şıkları arasında en üst sırada olduğunu yazsak yalan olmaz.

Yorum: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.