BİLGE OKULLARINDA BEYİN VE ÖĞRENME KONFERANSI

Gebze 05.01.2017 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BİLGE OKULLARINDA BEYİN VE ÖĞRENME KONFERANSI

        İki oturum şeklinde gerçekleşen konferansın ilk oturumunda Prof. Dr. Sinan Canan, beynimiz hakkında bilmediğimiz karmaşık yapının tanımlanmasının zorluğuna dikkat çekerken bir yandan da beynimizin ne kadarını kullandığımızı görsellerle aktardı. Günlük hayatta ne kadar farklı şeylerle karşılaşırsak beynimizin bu farklılıklara ayak uydurmak için daha çok çaba harcayıp aktif hale geleceğini ve birçok  ilginç gerçeği oldukça keyifli ve samimi bir dille  aktardı.     Konferansın ikinci oturumu  ise Derin Beyin Genel Koordinatörü Oğuzhan Gözek tarafından gerçekleştirildi.  Gözek, konferansın ilk bölümünün bir anlamda uygulaması olan Derin Beyin egzersizleri ile öğrencilerimizi sınav stresinden bir nebze uzaklaştırarak;  problem çözme, daha kolay çözüm bulma, dikkat, konsantrasyon konularında eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşattı. Konferans,  Okul Kurucusu İsmail Kurt ve Genel Koordinatör Türker Gedik’in plaket takdimiyle son buldu.
 
 
 
 
İki oturum şeklinde gerçekleşen konferansın ilk oturumunda Prof. Dr. Sinan Canan, beynimiz hakkında bilmediğimiz karmaşık yapının tanımlanmasının zorluğuna dikkat çekerken bir yandan da beynimizin ne kadarını kullandığımızı görsellerle aktardı. Günlük hayatta ne kadar farklı şeylerle karşılaşırsak beynimizin bu farklılıklara ayak uydurmak için daha çok çaba harcayıp aktif hale geleceğini ve birçok  ilginç gerçeği oldukça keyifli ve samimi bir dille  aktardı.  
 
Konferansın ikinci oturumu  ise Derin Beyin Genel Koordinatörü Oğuzhan Gözek tarafından gerçekleştirildi.  Gözek, konferansın ilk bölümünün bir anlamda uygulaması olan Derin Beyin egzersizleri ile öğrencilerimizi sınav stresinden bir nebze uzaklaştırarak;  problem çözme, daha kolay çözüm bulma, dikkat, konsantrasyon konularında eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşattı.
Konferans,  Okul Kurucusu İsmail Kurt ve Genel Koordinatör Türker Gedik’in plaket takdimiyle son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.