GENÇSİAD KAN BAĞIŞI YAPACAK!

Gebze 06.01.2017 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GENÇSİAD KAN BAĞIŞI YAPACAK!

GENÇSİAD Gebze Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle üyeler ve çalışanlarına yönelik Kan Bağışı Organizasyonu gerçekleştirecek. Gebze Genç İş Adamları Derneği yarın kan bağışı yapacak. GENÇSİAD Başkanı A.Lokman Kılıç konuyla ilgili yaptığı açıklama da, “Yarın saat 13.00’da Gebze Kızılay şubesinde GENÇSİAD olarak kan bağışında bulunacağız. Kan bağışı yapmak isteyen üyelerimizi bekleriz.” Diyerek “Unutmayalım ki, Bir gün sizin ve sevdiklerinizin de kan bağışına ihtiyacı olabilir” sloganıyla üyelerini ve çalışanlarını bu sosyal ve toplumsal sorumluluğa davet etti.

GENÇSİAD Gebze Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle üyeler ve çalışanlarına yönelik Kan Bağışı Organizasyonu gerçekleştirecek.

Gebze Genç İş Adamları Derneği yarın kan bağışı yapacak. GENÇSİAD Başkanı A.Lokman Kılıç konuyla ilgili yaptığı açıklama da, “Yarın saat 13.00’da Gebze Kızılay şubesinde GENÇSİAD olarak kan bağışında bulunacağız. Kan bağışı yapmak isteyen üyelerimizi bekleriz.” Diyerek “Unutmayalım ki, Bir gün sizin ve sevdiklerinizin de kan bağışına ihtiyacı olabilir” sloganıyla üyelerini ve çalışanlarını bu sosyal ve toplumsal sorumluluğa davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.