İl İmamı ve Eski Emniyet Müdür Gözaltında!

10.01.2017 - 20:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İl İmamı ve Eski Emniyet Müdür Gözaltında!

25 ilde başlatılan FETÖ operasyonunda, gözaltı kararı çıkarılan 121 kişiden aralarında Tekirdağ İl İmamı ve eski emniyet müdürünün de bulunduğu 55'i gözaltına alındı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri planlı operasyon başlattı. Tekirdağ, Ankara, İstanbul, İzmir başka olmak üzere toplam 25 ilde aynı anda yapılan operasyonlarda arama ve gözaltı kararı çıkarılan toplam 121 kişiden 55'i gözaltına alındı. TEKİRDAĞ ESKİ İL EMNİYET MÜDÜR ALİ YILMAZ GÖZALTINA ALINDI Gözaltı kararı bulunanlardan 39'unun daha önceden FETÖ üyeliği nedeniyle tutuklu olarak cezaevinde bulunduğu bildirildi. Yetkililer, gözaltına alınanlar arasında eski Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın da bulunduğu bildirdiler. FETÖ'NÜN "TEKİRDAĞ İL İMAMI" YAKALANDI Yılmaz'ın Ankara'da gözaltına alındığı ve Tekirdağ'a gönderildiği belirtildi. FETÖ'nün Tekirdağ İl İmamının da gözaltına alındığı kaydedildi.
25 ilde başlatılan FETÖ operasyonunda, gözaltı kararı çıkarılan 121 kişiden aralarında Tekirdağ İl İmamı ve eski emniyet müdürünün de bulunduğu 55'i gözaltına alındı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri planlı operasyon başlattı.

Tekirdağ, Ankara, İstanbul, İzmir başka olmak üzere toplam 25 ilde aynı anda yapılan operasyonlarda arama ve gözaltı kararı çıkarılan toplam 121 kişiden 55'i gözaltına alındı.

TEKİRDAĞ ESKİ İL EMNİYET MÜDÜR ALİ YILMAZ GÖZALTINA ALINDI

Gözaltı kararı bulunanlardan 39'unun daha önceden FETÖ üyeliği nedeniyle tutuklu olarak cezaevinde bulunduğu bildirildi. Yetkililer, gözaltına alınanlar arasında eski Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın da bulunduğu bildirdiler.

FETÖ'NÜN "TEKİRDAĞ İL İMAMI" YAKALANDI

Yılmaz'ın Ankara'da gözaltına alındığı ve Tekirdağ'a gönderildiği belirtildi. FETÖ'nün Tekirdağ İl İmamının da gözaltına alındığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.