80 Metreden Gol Attı

Spor 23.01.2017 - 04:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

80 Metreden Gol Attı

Yaklaşık 80 metreden güzel bir gol atarak belki de sezonun en şık golünü kaydetti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Düzcespor ile Batman Petrolspor arasındaki müsabaka son saniyelere 2-1'lik Düzcespor'un üstünlüğü ile girerken, orta hakem Serkan Önsal, müsabakaya 6 dakika uzatma süresi ekledi. 2-1'lik Düzcespor üstünlüğünü kırmak isteyen Batmanlı oyuncular rakip kalede gol aramak için tüm futbolcularıyla Düzcespor yarı sahasına girdi. 80 METREDEN KALEYİ GÖRDÜ Uzatma dakikalarının sonlarına doğru Düzcesporlu Kerem Çağatay, rakibinden topu çaldı, rakip kalecinin de Düzcespor sahasında olduğunu gören Kerem Çağatay, 80 metreden topu kaleye doğru vurdu Batman Petrolspor'un kalecisi Ahmet Taş, kaleye doğru koşmasına rağmen topu çıkarmayı başaramadı ve top filelere gitti. Bu golden sonra skor 3-1 olunca orta hakem de maçın son düdüğünü çalarak 90 dakikayı bitirdi. O Golü İzle
Yaklaşık 80 metreden güzel bir gol atarak belki de sezonun en şık golünü kaydetti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Düzcespor ile Batman Petrolspor arasındaki müsabaka son saniyelere 2-1'lik Düzcespor'un üstünlüğü ile girerken, orta hakem Serkan Önsal, müsabakaya 6 dakika uzatma süresi ekledi.

2-1'lik Düzcespor üstünlüğünü kırmak isteyen Batmanlı oyuncular rakip kalede gol aramak için tüm futbolcularıyla Düzcespor yarı sahasına girdi.

80 METREDEN KALEYİ GÖRDÜ

Uzatma dakikalarının sonlarına doğru Düzcesporlu Kerem Çağatay, rakibinden topu çaldı, rakip kalecinin de Düzcespor sahasında olduğunu gören Kerem Çağatay, 80 metreden topu kaleye doğru vurdu

Batman Petrolspor'un kalecisi Ahmet Taş, kaleye doğru koşmasına rağmen topu çıkarmayı başaramadı ve top filelere gitti.

Bu golden sonra skor 3-1 olunca orta hakem de maçın son düdüğünü çalarak 90 dakikayı bitirdi.

O Golü İzle

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.