20 yıllık başkanla bir daha

Darıca 26.01.2017 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

20 yıllık başkanla bir daha

20 YILDIR Darıca Esnaf, Kefalet ve Kredi Kooperatifinin yönetim kurulu başkanlığını yapan Kaplan Sönmezyıldız önceki gün gerçekleşen kongrede yeni dönemde de güven tazeleyerek görevine devam etti.

ALACAĞIMIZ TEK BİR TAKSİT YOK Sönmezyıldız üyelerine yönelik yaptığı kürsü konuşmasında, “ 2016 yılında Darıca Esnaf Kefalet ve Kredi Koperatifi olarak 12.599.500 TL kredi ortaklarına dağıtım yaptı. 30 Bin TL’lik paketler halinde toplam 75 ortağa faizsiz kredi olanağı sağlandı. 2016 yılında kooperatifimizin hiçbir kredi taksidi alacağı yoktur. Bu konuda sayın ortaklarımıza çok teşekkür ederim. 2016 yılını kooperatifimiz 185 Bin karla kapatmıştır” dedi. TERÖR BİRLİĞİMİZİ BOZAMAZ Sönmezyıldız konuşmasında Türkiye’de yaşanan terör olaylarına da değinerek, “Her türlü terör odakları ülkemiz üzerinde oyunlarını oynamaya, canımızı yakmaya devam ediyor. Ancak bu çabaları bizim birliğimizi bozamayacaktır. Her dönemde nasıl kenetlendiysek yine bu tür terör olayaları karşısında sımsıkı sarılmaya devam edeceğiz. Özellikle ekonomimizin ayağa kalkmasına engel olmak isteyen bu terör unsurlarına karşı daha çok ticari yatırımlar, daha ekonomi hamleleri yapmaya devam edeceğiz. Bin yıllık tarihimizde her zorluğun üstesinden gelerek bu günlere gelen ülkemiz yine bu zorlu süreci başarı ile atlatacaktır. Tek millet, tek bayrak, tek vatan olgusundan taviz vermeyeceğiz.” dedi. YÖNETİMDEKİ İSİMLERDE DEĞİŞMEDİ 20 yıldır Darıca Esnaf, Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin yönetim kurulu başkanlığını yapan Kaplan Sönmezyıldız bu genel kurulda da başkanlık görevine devam etmesi yönünde güven aldı. Sönmezyıldız’ın yönetim kurulu asil listesinde ise Şükrü Öztürk, Emin Serin, İskender Özdal ve Hasan Tekin yer aldı. Yedek listede ise Yüksel Aydıncı, İlyas Çalışkan, Erkan Irmak, Öztekin Akbaba ve Hakkı Ham isimleri bulunuyor.  Marmara Esnaf Kefalet Kooperatifler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Darıca Kent Konseyi Başkanı’da olan Kaplan Sönmezyıldız’ın denetim kurulunda İsa Elkatmış ve Recep Demirel görev yapacaklar. Bölge birliğinde Kaplan Sönmezyıldız ile birlikte Şükrü Öztürk temsil noktasında görevlendirildiler. Haber Adnan Ayvaz      
20 YILDIR Darıca Esnaf, Kefalet ve Kredi Kooperatifinin yönetim kurulu başkanlığını yapan Kaplan Sönmezyıldız önceki gün gerçekleşen kongrede yeni dönemde de güven tazeleyerek görevine devam etti.

ALACAĞIMIZ TEK BİR TAKSİT YOK

Sönmezyıldız üyelerine yönelik yaptığı kürsü konuşmasında, “ 2016 yılında Darıca Esnaf Kefalet ve Kredi Koperatifi olarak 12.599.500 TL kredi ortaklarına dağıtım yaptı. 30 Bin TL’lik paketler halinde toplam 75 ortağa faizsiz kredi olanağı sağlandı. 2016 yılında kooperatifimizin hiçbir kredi taksidi alacağı yoktur. Bu konuda sayın ortaklarımıza çok teşekkür ederim. 2016 yılını kooperatifimiz 185 Bin karla kapatmıştır” dedi.

TERÖR BİRLİĞİMİZİ BOZAMAZ

Sönmezyıldız konuşmasında Türkiye’de yaşanan terör olaylarına da değinerek, “Her türlü terör odakları ülkemiz üzerinde oyunlarını oynamaya, canımızı yakmaya devam ediyor. Ancak bu çabaları bizim birliğimizi bozamayacaktır. Her dönemde nasıl kenetlendiysek yine bu tür terör olayaları karşısında sımsıkı sarılmaya devam edeceğiz. Özellikle ekonomimizin ayağa kalkmasına engel olmak isteyen bu terör unsurlarına karşı daha çok ticari yatırımlar, daha ekonomi hamleleri yapmaya devam edeceğiz. Bin yıllık tarihimizde her zorluğun üstesinden gelerek bu günlere gelen ülkemiz yine bu zorlu süreci başarı ile atlatacaktır. Tek millet, tek bayrak, tek vatan olgusundan taviz vermeyeceğiz.” dedi.

YÖNETİMDEKİ İSİMLERDE DEĞİŞMEDİ

20 yıldır Darıca Esnaf, Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin yönetim kurulu başkanlığını yapan Kaplan Sönmezyıldız bu genel kurulda da başkanlık görevine devam etmesi yönünde güven aldı. Sönmezyıldız’ın yönetim kurulu asil listesinde ise Şükrü Öztürk, Emin Serin, İskender Özdal ve Hasan Tekin yer aldı. Yedek listede ise Yüksel Aydıncı, İlyas Çalışkan, Erkan Irmak, Öztekin Akbaba ve Hakkı Ham isimleri bulunuyor.  Marmara Esnaf Kefalet Kooperatifler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Darıca Kent Konseyi Başkanı’da olan Kaplan Sönmezyıldız’ın denetim kurulunda İsa Elkatmış ve Recep Demirel görev yapacaklar. Bölge birliğinde Kaplan Sönmezyıldız ile birlikte Şükrü Öztürk temsil noktasında görevlendirildiler.

Haber Adnan Ayvaz

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.