19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA FİNAL ANTALYA SEMPOZYUMUNA DEVAM EDİYOR

Darıca 27.01.2017 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA FİNAL ANTALYA SEMPOZYUMUNA DEVAM EDİYOR

Türkiye Özel Okullar Derneğinin düzenlemiş olduğu Antalya Sempozyumun 1.günü gerçekleşti.

Açılış konuşmasını TÖZOK Genel Bşk.Cem Gülan yaptı. Finlandiya Büyükelçisi Jussi SOINI ülkelerindeki eğitim gelişimlerini içerir konuşmalarıyla devam eden program Hindistan’da başlayan dünyada yankı uyandıran sunumuyla Prof. Dr. Sugata MITRA devam etti. MEB Bakan yardımcısı Orhan ERDEM, MEB Müsteşarı, müsteşar yardımcısı, MEB Özel Öğretim Genel Müd. Kurucu temsilcileri, Okul Müdürleri ve Öğretmenlerden oluşan 1200 kişilik katılımla Sempozyum devam ediyor. Darıca Final Okulları Yönetim Kurulu, TED Genel Müdürü Sevinç Atabay ve TÖZOK onursal Başkanı Rüstem Eyüboğlu ile Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya  MEB Özel Öğretim Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu ile Kurucular Toplantısında günün anısına birlikte bir araya geldiler.  
Türkiye Özel Okullar Derneğinin düzenlemiş olduğu Antalya Sempozyumun 1.günü gerçekleşti.

Açılış konuşmasını TÖZOK Genel Bşk.Cem Gülan yaptı.

Finlandiya Büyükelçisi Jussi SOINI ülkelerindeki eğitim gelişimlerini içerir konuşmalarıyla devam eden program Hindistan’da başlayan dünyada yankı uyandıran sunumuyla Prof. Dr. Sugata MITRA devam etti.

MEB Bakan yardımcısı Orhan ERDEM, MEB Müsteşarı, müsteşar yardımcısı, MEB Özel Öğretim Genel Müd. Kurucu temsilcileri, Okul Müdürleri ve Öğretmenlerden oluşan 1200 kişilik katılımla Sempozyum devam ediyor. Darıca Final Okulları Yönetim Kurulu, TED Genel Müdürü Sevinç Atabay ve TÖZOK onursal Başkanı Rüstem Eyüboğlu ile Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya  MEB Özel Öğretim Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu ile Kurucular Toplantısında günün anısına birlikte bir araya geldiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.