2 Vekil için yakalama kararı

30.01.2017 - 17:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

2 Vekil için yakalama kararı

Cumartesi günü gözaltına alınarak adli kontrol kararı ile serbest bırakılan vekiller hakkında, tutuklanmalarına yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Haklarında yürütülen soruşturma kapsamında Cumartesi günü gözaltına alınarak adli kontrol kararı ile serbest bırakılan HDP Milletvekilleri  Ayhan Bilgen ve  Meral Danış Beştaş hakkında,  Diyarbakır  Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine, Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanmalarına yönelik yakalama kararı çıkarıldı. GÖZALTINA ALINMIŞLARDI SERBEST BIRAKILDILAR Diyarbakır  Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 6-8 Ekim  Kobani olaylarına ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında geçen Cumartesi günü gözaltına alınan HDP  Kars  Milletvekili Ayhan Bilgen ve HDP  Adana  Milletvekili  Meral Danış Beştaş, çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği'nce adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. SAVCILIK TUTUKLAMA İSTEDİ Diyarbakır  Cumhuriyet Başsavcılığı, haklarında 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan soruşturma yürütülen Beştaş ve Bilgen'in serbest bırakılmasına Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde itiraz ederek, her iki şüphelinin de tutuklanmasını istedi. YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI İtirazi değerlendiren Sulh Ceza Hakimliği, Milletvekilleri  Meral Danış Beştaş ve  Ayhan Bilgen hakkında tutuklanmalarına yönelik yakalama kararı verdi. Beştaş ve Bilgen'in yakalanmaları durumunda tutuklanacakları bildirildi.
Cumartesi günü gözaltına alınarak adli kontrol kararı ile serbest bırakılan vekiller hakkında, tutuklanmalarına yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Haklarında yürütülen soruşturma kapsamında Cumartesi günü gözaltına alınarak adli kontrol kararı ile serbest bırakılan HDP Milletvekilleri  Ayhan Bilgen ve  Meral Danış Beştaş hakkında,  Diyarbakır  Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine, Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanmalarına yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

GÖZALTINA ALINMIŞLARDI SERBEST BIRAKILDILAR

Diyarbakır  Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 6-8 Ekim  Kobani olaylarına ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında geçen Cumartesi günü gözaltına alınan HDP  Kars  Milletvekili Ayhan Bilgen ve HDP  Adana  Milletvekili  Meral Danış Beştaş, çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği'nce adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

SAVCILIK TUTUKLAMA İSTEDİ

Diyarbakır  Cumhuriyet Başsavcılığı, haklarında 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan soruşturma yürütülen Beştaş ve Bilgen'in serbest bırakılmasına Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde itiraz ederek, her iki şüphelinin de tutuklanmasını istedi.

YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

İtirazi değerlendiren Sulh Ceza Hakimliği, Milletvekilleri  Meral Danış Beştaş ve  Ayhan Bilgen hakkında tutuklanmalarına yönelik yakalama kararı verdi. Beştaş ve Bilgen'in yakalanmaları durumunda tutuklanacakları bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.