MHP sahaya iniyor!

Gebze 01.02.2017 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP sahaya iniyor!

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, anayasa değişikliği referandumu için ilçe teşkilatlarına bilgilendirme çalışmasına başladıklarını ifade etti.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, anayasa değişikliği referandumu için ilçe teşkilatlarına bilgilendirme çalışmasına başladıklarını ifade etti. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İlçe binasında bugün bir basın toplantısı düzenleyen MHP’li Taşdemir şunları söyledi: “Geçtiğimiz gün her ay yapılan ilçe başkanları toplantısında il başkanımız Aydın Ünlü bu konuyla ilgili olarak detaylı bilgi verdi. Mart ayında da tüm ilçe başkanlarını Gebze ilçe teşkilatı olarak Gebze’de ağırlayacağız. TBMM’den geçen ve şimdi cumhurbaşkanının önünde olan yeni anayasa değişikliği için nisan ayında bir referandum olacak.   TEŞKİLATLARI GEZECEK Referandumda MHP’liler olarak neden evet vereceğimiz konusunda ilçe teşkilatlarında bilgilendirme toplantılarına başladık. Yarın il başkanımız Aydın Ünlü ilk olarak Dilovası ilçe teşkilatında ve Çayırova ilçe teşkilatında ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları ile bir araya gelecek. İl başkanımız son olarak ise Gebze ilçe teşkilatımıza gelecek. İl başkanımız burada ilk önce gündeme ilişkin değerlendirme ve açıklamalarda bulunacak. Ardından basına kapalı olarak ilçe yöneticilerimiz, kadın kollarımız ve mahalle başkanlarımız ile bir toplantı yapacağız. Bu toplantıda referandumla ilgili olacak.”
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, anayasa değişikliği referandumu için ilçe teşkilatlarına bilgilendirme çalışmasına başladıklarını ifade etti.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, anayasa değişikliği referandumu için ilçe teşkilatlarına bilgilendirme çalışmasına başladıklarını ifade etti. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İlçe binasında bugün bir basın toplantısı düzenleyen MHP’li Taşdemir şunları söyledi: “Geçtiğimiz gün her ay yapılan ilçe başkanları toplantısında il başkanımız Aydın Ünlü bu konuyla ilgili olarak detaylı bilgi verdi. Mart ayında da tüm ilçe başkanlarını Gebze ilçe teşkilatı olarak Gebze’de ağırlayacağız. TBMM’den geçen ve şimdi cumhurbaşkanının önünde olan yeni anayasa değişikliği için nisan ayında bir referandum olacak.  

TEŞKİLATLARI GEZECEK

Referandumda MHP’liler olarak neden evet vereceğimiz konusunda ilçe teşkilatlarında bilgilendirme toplantılarına başladık. Yarın il başkanımız Aydın Ünlü ilk olarak Dilovası ilçe teşkilatında ve Çayırova ilçe teşkilatında ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları ile bir araya gelecek. İl başkanımız son olarak ise Gebze ilçe teşkilatımıza gelecek. İl başkanımız burada ilk önce gündeme ilişkin değerlendirme ve açıklamalarda bulunacak. Ardından basına kapalı olarak ilçe yöneticilerimiz, kadın kollarımız ve mahalle başkanlarımız ile bir toplantı yapacağız. Bu toplantıda referandumla ilgili olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.