3 puan yemini

Spor 03.02.2017 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

3 puan yemini

TEKNİK PATRON GÜNDOĞDU, LİDERİN SAKARYA DEPLASMANINA GİDECEĞİ HAFTADA KAYIP İSTEMİYOR

Pazar günü sahasında Düzyurtspor’u konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliği, hazırlıklarını taktiksel çift kale maçla sürdürdü. Antrenmanda futbolcularına tatlı sert uyarılar yapmaktan geri kalmayan Teknik Direktör Galip Gündoğdu, futbolcularına Düzyurtspor’u adeta ezberletti. 3.Lig 3.Grup’ta lider Afjet Afyonspor’u amansız takibini sürdüren Darıca G.B, ligin 21.haftasında Pazar günü sahasında Düzyurtspor’u konuk edecek. Sakaryaspor-Afjet Afyonspor maçının oynanacağı haftayı kayıpsız geçerek avantajlı bir konuma geçmek isteyen sarı yeşillilerde, teknik patron Galip Gündoğdu son yapılan çalışmada futbolcularına rakibin tehlikeli ve zaafı olan yönlerini bir bir anlattı. Antrenmanı sık sık yarıda kesen Galip Hoca, futbolcularına adeta 3 puan yemini ettirdi. Sakat ve eksik futbolculardan dertli olan Gündoğdu, Düzyurtspor karşısına süreceği ilk 11’e bugün karar verecek.
TEKNİK PATRON GÜNDOĞDU, LİDERİN SAKARYA DEPLASMANINA GİDECEĞİ HAFTADA KAYIP İSTEMİYOR

Pazar günü sahasında Düzyurtspor’u konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliği, hazırlıklarını taktiksel çift kale maçla sürdürdü. Antrenmanda futbolcularına tatlı sert uyarılar yapmaktan geri kalmayan Teknik Direktör Galip Gündoğdu, futbolcularına Düzyurtspor’u adeta ezberletti.

3.Lig 3.Grup’ta lider Afjet Afyonspor’u amansız takibini sürdüren Darıca G.B, ligin 21.haftasında Pazar günü sahasında Düzyurtspor’u konuk edecek. Sakaryaspor-Afjet Afyonspor maçının oynanacağı haftayı kayıpsız geçerek avantajlı bir konuma geçmek isteyen sarı yeşillilerde, teknik patron Galip Gündoğdu son yapılan çalışmada futbolcularına rakibin tehlikeli ve zaafı olan yönlerini bir bir anlattı. Antrenmanı sık sık yarıda kesen Galip Hoca, futbolcularına adeta 3 puan yemini ettirdi. Sakat ve eksik futbolculardan dertli olan Gündoğdu, Düzyurtspor karşısına süreceği ilk 11’e bugün karar verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.