4 ilçede dev operasyon

Gebze 03.02.2017 - 13:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

4 ilçede dev operasyon

Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası'nda eş zamanlı operasyon yapıldı. Eş zamanlı operasyon Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası İlçe Emniyet Müdürlükleri sorumluluk bölgelerinde yapıldı. Kaynak: 4 ilçede dev operasyon yapıldı.

Operasyon; hırsızlık, yağma ve uyuşturucu suçlarının şüphelilerine yönelik, ilgili mahkemelerden alınan arama kararları doğrultusunda Önceki gün Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirildi. 107 EKİP 359 PERSONEL KATILDI Dev operasyona; Uyuşturucu ile Mücadele-Çevik Kuvvet -Özel Harekat-TEM-KOM-Siber Suçlarla Mücadele-Güvenlik Şube Müdürlükleri ve Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova, İzmit, Derince ve Körfez İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı toplam 107 ekip ve 359 personel katıldı. 62 ayrı adreste yapılan planlı ve eş zamanlı operasyonda hırsızlık, yağma, uyuşturucu kullanmak vb. suçlardan 13 yıl, 9 yıl 6 ay, 8 yıl 4 ay ve 5 yıl 10 ay vb. miktarlarda kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 28 şahıs yakalandı. Şahıslar emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  
Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası'nda eş zamanlı operasyon yapıldı. Eş zamanlı operasyon Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası İlçe Emniyet Müdürlükleri sorumluluk bölgelerinde yapıldı. Kaynak: 4 ilçede dev operasyon yapıldı.

Operasyon; hırsızlık, yağma ve uyuşturucu suçlarının şüphelilerine yönelik, ilgili mahkemelerden alınan arama kararları doğrultusunda Önceki gün Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirildi.

107 EKİP 359 PERSONEL KATILDI

Dev operasyona; Uyuşturucu ile Mücadele-Çevik Kuvvet -Özel Harekat-TEM-KOM-Siber Suçlarla Mücadele-Güvenlik Şube Müdürlükleri ve Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova, İzmit, Derince ve Körfez İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı toplam 107 ekip ve 359 personel katıldı. 62 ayrı adreste yapılan planlı ve eş zamanlı operasyonda hırsızlık, yağma, uyuşturucu kullanmak vb. suçlardan 13 yıl, 9 yıl 6 ay, 8 yıl 4 ay ve 5 yıl 10 ay vb. miktarlarda kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 28 şahıs yakalandı. Şahıslar emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.