Polise Silahlı Saldırı!

04.02.2017 - 05:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Polise Silahlı Saldırı!

Uygulama yapan polis ekiplerine bir araziden ateş açan şüpheli yaralı yakalanırken, üzerinde yapılan aramada 3 silah bulundu.

İstanbul  Esenyurt'ta güvenlik uygulaması yapan polis ekiplerine saldırı düzenlendi. Örnek Mahallesi'nde, araçla devriye halindeki polis ekiplerine, şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde uygulama yaparken yakınlardaki boş bir araziden ateş açıldı. ÜZERİNDEN 3 SİLAH ÇIKTI Araç içindeki polisler açılan ateşe anında karşılık vererek, şüpheli A.B'yi yaralı olarak yakaladı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, 3 silah ele geçirildi. Şüphelinin, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Uygulama yapan polis ekiplerine bir araziden ateş açan şüpheli yaralı yakalanırken, üzerinde yapılan aramada 3 silah bulundu.

İstanbul  Esenyurt'ta güvenlik uygulaması yapan polis ekiplerine saldırı düzenlendi.

Örnek Mahallesi'nde, araçla devriye halindeki polis ekiplerine, şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde uygulama yaparken yakınlardaki boş bir araziden ateş açıldı.

ÜZERİNDEN 3 SİLAH ÇIKTI

Araç içindeki polisler açılan ateşe anında karşılık vererek, şüpheli A.B'yi yaralı olarak yakaladı.

Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, 3 silah ele geçirildi.

Şüphelinin, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.