İşte GTÜ ve KOÜ’den ihraç edilen akademisyenler

Gebze 08.02.2017 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşte GTÜ ve KOÜ’den ihraç edilen akademisyenler

Son yayımlanan KHK ile ihraç edilen akademisyenler arasında KOÜ ve GTÜ’den isimler de yer aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 2 Ocak’ta toplanan Bakanlar Kurulunca alınan kararlar doğrultusunda hazırlanan 686 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı. Buna göre; 350 akademisyen ihraç edildi. Kamu görevinden çıkarılanlar listesinde Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi’nden de birer isim yer aldı. İŞTE İHRAÇ EDİLEN İSİMLER GTÜ – Doçent Hatice Can(Temel Bilimler Fakültesi Kimya Bölümü Fizikokimya Anabilim Dalı) Kocaeli Üniversitesi – Profesör Sebiha Özdemir Özkan(Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı)  

Son yayımlanan KHK ile ihraç edilen akademisyenler arasında KOÜ ve GTÜ’den isimler de yer aldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 2 Ocak’ta toplanan Bakanlar Kurulunca alınan kararlar doğrultusunda hazırlanan 686 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Buna göre; 350 akademisyen ihraç edildi. Kamu görevinden çıkarılanlar listesinde Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi’nden de birer isim yer aldı.

İŞTE İHRAÇ EDİLEN İSİMLER

GTÜ – Doçent Hatice Can(Temel Bilimler Fakültesi Kimya Bölümü Fizikokimya Anabilim Dalı)
Kocaeli Üniversitesi – Profesör Sebiha Özdemir Özkan(Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.