Belediye başkanları Başbakan'la kampta

Gebze 11.02.2017 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Belediye başkanları Başbakan'la kampta

BELEDİYE BAŞKANLARINA REFERADNUM VE AK PARTİ'NİN KAMPANYA STRATEJİSİ ANLATILACAK

  Gebze bölgesi ve Kocaeli'ndeki belediye başkanları, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca hafta sonu Antalya’da düzenlenecek Belediye Başkanları toplantısına katılıyor. Toplantıda hem belediyelerin 2016 faaliyetlerinin değerlendirileceği hem de referandum stratejisi hakkında başkanlara bilgiler verileceği öğrenildi. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca hafta sonu Antalya’da Türkiye'deki belediye başkanlarına yönelik bir kamp düzenleniyor. Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı 10-11-12 Şubat 2017 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Belediye Başkanları toplantısına Gebze bölgesi ve Kocaeli'deki belediye başkanları da katılacak. Bölgemizdeki belediye başkanları toplantı için dün Antalya'ya gittiler. BAŞKANLARA REFERANDUM STRATEJİSİ ANLATILACAK AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca, Antalya'da düzenlenecek olan toplantıda hem belediyelerin 2016 faaliyetlerinin değerlendirileceği, hem de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve AK Parti'nin kampanya stratejisinin belediye başkanlarına anlatılacağı belirtildi. 3 gün sürecek toplantı hem kap şeklinde geçecek hem de belediye başkanları Başbakan Binali Yıldırım'la özel olarak görüşme imkanı bulacaklar.
BELEDİYE BAŞKANLARINA REFERADNUM VE AK PARTİ'NİN KAMPANYA STRATEJİSİ ANLATILACAK

 

Gebze bölgesi ve Kocaeli'ndeki belediye başkanları, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca hafta sonu Antalya’da düzenlenecek Belediye Başkanları toplantısına katılıyor. Toplantıda hem belediyelerin 2016 faaliyetlerinin değerlendirileceği hem de referandum stratejisi hakkında başkanlara bilgiler verileceği öğrenildi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca hafta sonu Antalya’da Türkiye'deki belediye başkanlarına yönelik bir kamp düzenleniyor. Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı 10-11-12 Şubat 2017 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Belediye Başkanları toplantısına Gebze bölgesi ve Kocaeli'deki belediye başkanları da katılacak. Bölgemizdeki belediye başkanları toplantı için dün Antalya'ya gittiler.

BAŞKANLARA REFERANDUM STRATEJİSİ ANLATILACAK

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca, Antalya'da düzenlenecek olan toplantıda hem belediyelerin 2016 faaliyetlerinin değerlendirileceği, hem de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve AK Parti'nin kampanya stratejisinin belediye başkanlarına anlatılacağı belirtildi. 3 gün sürecek toplantı hem kap şeklinde geçecek hem de belediye başkanları Başbakan Binali Yıldırım'la özel olarak görüşme imkanı bulacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.