GENÇSİAD'dan tam da gündeme özel eğitim

Gebze 11.02.2017 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GENÇSİAD'dan tam da gündeme özel eğitim

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği, üyelerine yönelik eğitimleri aralıksız olarak sürdürüyor

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD), Fulya Yalezan Yılmaz’ın sunumuyla ‘İkna Mühendisliği-Kriz Yönetimi ve Liderlik’ konularında seminer verdi.  GTO Meclis Salonu’nda dün akşam gerçekleşen seminere; GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, KOSGEB Bölge Müdürü Hakan Demirci ve çok sayıda dernek üyesi ile davetli katıldı. Seminer öncesinde konuşan GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, “GENÇSİAD olarak eğitimlere büyük önem veriyoruz. STK’ların amacı başta üyelerine ve bulundukları bölgeye katkıda bulunmaktır. GENÇSİAD olarak eğitim bizim olmazsa olmazımızdır. Eğitime çok önem veriyoruz. Bu eğitimlere devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Fulya Yalezan Yılmaz’in sunumuyla ‘İkna Mühendisliği-Kriz Yönetimi ve Liderlik’ konularında bilgiler verdi.     GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç   KOSGEB Bölge Müdürü Hakan Demirci
Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği, üyelerine yönelik eğitimleri aralıksız olarak sürdürüyor

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD), Fulya Yalezan Yılmaz’ın sunumuyla ‘İkna Mühendisliği-Kriz Yönetimi ve Liderlik’ konularında seminer verdi.  GTO Meclis Salonu’nda dün akşam gerçekleşen seminere; GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, KOSGEB Bölge Müdürü Hakan Demirci ve çok sayıda dernek üyesi ile davetli katıldı. Seminer öncesinde konuşan GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, “GENÇSİAD olarak eğitimlere büyük önem veriyoruz. STK’ların amacı başta üyelerine ve bulundukları bölgeye katkıda bulunmaktır. GENÇSİAD olarak eğitim bizim olmazsa olmazımızdır. Eğitime çok önem veriyoruz. Bu eğitimlere devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Fulya Yalezan Yılmaz’in sunumuyla ‘İkna Mühendisliği-Kriz Yönetimi ve Liderlik’ konularında bilgiler verdi.

    GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç

 

KOSGEB Bölge Müdürü Hakan Demirci


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.