Kadın Girişimcilerin GOSB ziyareti

Gebze 13.02.2017 - 08:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kadın Girişimcilerin GOSB ziyareti

Şubat ayı olağan toplantılarını Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleştiren TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, GOSB’u da ziyaret ettiler. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in de katılım gösterdiği, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ve Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez tarafından ağırlanan heyete, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nin faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ziyaret sonrasında, bölge turu gerçekleştirildi.

Şubat ayı olağan toplantılarını Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleştiren TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, GOSB’u da ziyaret ettiler.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in de katılım gösterdiği, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ve Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez tarafından ağırlanan heyete, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nin faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ziyaret sonrasında, bölge turu gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.